torsdag 4. februar 2010

Hylledillerier


Jeg har jo etterhvert blitt kjent som den store hylledamen her i Bloglandia. Det er jo egentlig en grei ting. Dersom man går litt tom for bloggeidéer, kan man bare ommøblere en hylle,VIPS så har man et nytt innlegg.


Den Gode Feen ryddet kjøkkenet sitt i går, og der fikk jeg øye på Burleigh samlingen hennes. Ergo tenkte jeg at jeg skulle dra frem min engelske koppesamling jeg også.


I min spede bloggebarndom, før jeg oppdaget GreenGate, famlet jeg nemlig rundt i koppeuniverset uten å ha styring. Inspirert av Karna begynte jeg først å samle på svindyre Spode kopper. Jeg gjorde også noen spesielle erfaringer med Ebay, og har derfor en anselig samling dukkekopper fra dette merket:)

Burleigh er kun representert ved to kopper og en fløtemugge. Dette var det siste jeg gjorde av klassiske koppekjøp, før jeg var i gang på polkadottgaleien.

Si hva dere vil, men jeg syns det er litt kjedelig med de engelske koppene. Det er stilig og klassisk, og jeg elsker å se Karna dekke opp med sin lekre Spode samling, men hjemme hos meg selv blir det litt for ensformig. Derfor endte jeg i dag med å fjerne engelsk koppesamling, og erstatte den med billig påskegulsamling med polkadotter. To måneder for tidlig. Så spørs det hvor mange timer det går før man blir lei. For gult er helst kult i fem minutter om gangen!

Jeg irriterer meg bare over at jeg har lagt igjen den kule påskeegg samlingen fra Maileg på hytten. Det hadde vært fint med noen egg hengende i lysekronen, men det spørs vel om resten av familien er enig:)

Nå er vi uansett klare for påske her hos oss. Snøen er jo på plass, det mangler bare en appelsin og litt kvikk lunsj--og ferie---så er vi der:) HAPPY EASTER alle sammen! 
33 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Enig med deg her Emmeline, de gule er fulle av energi og livslyst!

Klem lykkeliten

Charlotte sa...

Jepp, de gule var knallfine og friske! Og det trenger vi i denne byen nå som en snøstorm har inntatt oss!

Ha en fin torsdagskveld!

Klem Charlotte

Anonym sa...

Fin samling, tolker fargane i dag som ein aldri så liten lengsel etter sol og sommer, bading i sjøen og uteliv på terrassen. Gler meg : )

Ha ein fin kveld.
Mvh Mai Britt

Anonym sa...

Ja, dette skal bli spennende. Hvor lenge får de gule stå der mon tro. Slik jeg har oppfattet deg er det nok litt for ensfarget. Syns nå det var vel tidlig med påske jeg da.
Stavanger

MeyBiMe sa...

Hallå polkadott Emmeline :-)
Jeg elsker polkadotter jeg også!!!!!!
Kan ikke få nok liksom :-)
Herlig med litt påske i huset, kanskje jeg også kan påskepynte litt nå også...når du kan :-) Vi begynner jo tidlig med julen...så hvorfor ikke :-)
Hørte du hadde vært i kontakt med min lillesøster :-) Hun sa du hadde vært såååå flink!!!!!!
Jeg misunner deg...jeg burde også være flink....men jeg venter ennå på å bli det :-/
Stoor klem fra meg :-)

Siri sa...

Dette er første gang jeg har dristet meg til å legge igjen en kommentar til deg. Må bare si at bloggen din er så fantastisk, jeg koser meg med hvert eneste innlegg du skriver :) Du inspirerer meg virkelig. Takk Emmeline :)

God klem :)

Emmeline sa...

Hei Anonym:

Du tar meg på kornet...Jeg tror ikke påsken får stå der til påske, men kanskje frem til neste helg...For da skal jeg ha besøk og må trolig finne frem GreenGaten min igjen;)

MEYBIME: Du har verdens søteste søster:) Helt superduper. Har endelig kommet inn i en bukse som jeg kjøpte hos henne, som var LITT for liten, men i dag altså var det endelig dags....HURRA!

Kari sa...

Hos meg er det en salig blanding. Har noen lyseblå Spodekopper, kopper fra Greengate, Ostindia fra Rørstrand, polkadottkopper kjøpt på Åhlens... Krus fra Jasper Conran fra Wedgwood. Noen digre krus i hvitt med stjerner i pasteller, helt umulig å drikke av. Idag så et servise fra Figgjo i pasteller som jeg gjerne ville hatt. Tror det er på tide at jeg snart bestemmer meg... Ostindia er det eneste som jeg har hele serviset av. Gult derimot har jeg aldri forsøkt meg på, men det var veldig oppfriskende.

Kari :-)

Berits lille hjørne sa...

Vår!!! er det første som slår meg når jeg ser din gule samling. Helt til jeg ser ut vinduet:o) snøen fyker rundt. Men koselig og energisk er det så absolutt. Likte det blå også jeg da. Men siden jeg hverken har noe gult eller blått for den sags skyld så synes jeg det er så fint hos andre. Ha en fin kveld.

Berit

Fiolkransen sa...

Så fin tallerkenhylle og serviser du har å pynte med. Jeg likte så godt de blå koppene og tallerkene dine. Flott og søt blogg har du også. Takk for titten:)
Klem fra Thea

Anonym sa...

Ja,ja Emmeline, ingen skal beskylde dæ førr å være ute i siste liten..:)

Hilde B.

Villa von Krogh sa...

Gult er kult!

Ha en fin kveld. :) Klem Anine

Anonym sa...

Regner med at dette innlegget har litt ironi i seg. Nei, fram med polkadottene igjen ei god stund til:)Hilsen Toril A.

kallemillelente sa...

Lengter du etter påske?!? Det er da det er topp å ha jobb som innebærer at en allerede første fredag i februar skal samle barn, lage masse påskepynt og påskemuffins (lurer litt på hvordan de skal være...), pynte med påskepynten og ta masse bilder av det til blad! Så dette er mitt lille avbrekk fra kveld der jeg maler egg, lager kyllinger og påskevimpler (som skal se ut som om at barna har laget det helt selv forøvrig). Er i stemningen!
Har tenkt jeg skal dra med meg en samling Green Gate kopper inn til fotoshooten, men er redd det vil skjære seg litt ift barneverkstedsettingen. Eller er det sånn at Green Gate ALLTID passer inn..?
Emmeline, du er mitt daglige sjelelige påfyll!
- En hilsen full av pastellfargefjær og limrester fra sørlandet.

Frydisblog sa...

Kjempefine kopper.Jeg har prøvd lenge og få fatt i det engelske servise med i rødt.Men det skulle vise seg og bli vanskelig.Har enda ikke lyktes.Blått var fin farge hos deg=)
Frøydis.

~*~ saskia ~*~ sa...

B E A U T I F U L , I do love your blue/white polkadot cups. Sooo cute.
I saw you're heading the 1.000 followers.... exciting!!

hobbyvenn sa...

Hehe, litt tidlig for påske enda kanskje, men kanskje like greit. Det er jo sant som du skriver, det er jo nå vi har sol og snø... Likte nok best det gule serviset ditt, det er så friskt og fint.

Anonym sa...

WOW - så forskjellig uttrykk det ble på den talerkenhylla med 2 forskjellige samlinger tallerkner - jeg vet neimen ikke om det er bare pga fargen eller om størrelsen har så mye å si

Fjordlykke sa...

He he, du er artig Emmeline!
Du fristet meg til å kjøpe de koppene i fjor, tror jeg. Så vi har det søte serviset på hytten.
Må også få sagt at oppskriften på krydderboller var fantastisk. Jeg prøvde ut den nye lyseblå og hvite Kenwoodmaskinen min (fra 60-tallet) i går, og bollene ble fantastisk. De er jo sunne med bare 4ss sukker:)

Klem!

Unknown sa...

.. og jula varer helt til påske! :o)

Ruths datter sa...

Flott Spodesamling di har da. koselig å være hylledame. Ikke det verste en kan være det.
Klem

Lisbeth sa...

Hej Emmeline...:-o)

Jeg elsker påsken...mere end julen!
Det henger nok sammen med foråret som er så efterlengtet.
Det er ikke kopper du mangler...herlig hobby synes jeg...
Jeg har masser af engelsk porcelen, både blått og brunt og røde store tekopper.
Vores 7 hunde har overtaget de blå tallerkner...det er nu deres matskåle...lol
Og gult er nettopp noe man trenger til nå...all den sne og storm er vi så trette av!

Knus fra Danmark

Beth sa...

Nydelig med blått og hvitt i en hvit tallerkenhylle.
Og det gule blir friskt og fint til påske?

Anonym sa...

Hvor har du kjøpt den tallerken-hylla?
Ønsker-ønsker-ønsker-metoo

Emmeline sa...

Heisann:)

Tallerkenhyllen er fra danske Oliver Furnitures og hvis du er fra Bergen kan du kjøpe den på lekebutikken på Nesttun eller på AC Home på Askøy! Lykke til:)

elinrs sa...

Hei Emmeline. kjempekoselig med gult, men jeg liker veldig godt alt det blå også...Alltid like koselig å titte innom bloggen din.Ser at det nærmer seg millionen.Håper alle som er innom bloggen din får en fin dag.

fie & Co sa...

Sjovt med de tallerkener, dem kan jeg også huske fra min barndom:0)

God weekend!
Sofie fra Danmark

Tullefrans sa...

Jeg har ikke turt å prøve meg på ebay ennå fordi jeg er sikker på at jeg blir lurt, eller at jeg kommer til å rote meg fullstendig bort.

Påskefargene er jo veldig forfriskende! Man trenger den formen for energiinnsprøytning når snøværet herjer utenfor, og regningene hoper seg opp.

Bo med Lena sa...

He..he..jeg får vel ikke akkurat full tenning av Ole med skjegg og topplue jeg heller:))

God helg Emmeline!

Olaug Brit sa...

så spennende at det nærmer seg det store tallet!
Fine kopper, men for kort tid, som påske, etter min mening. Burleigh er topp! Passer til hav og himmel ved havet i Lindesnes!
hilsen Olaug Brit

Unknown sa...


二奶
捉姦
通姦
法律
捉猴
偵探
離婚
尋人
劈腿
第三者
監護權
贍養費
包二奶
婚外情
徵信所
徵信業
不倫戀
離婚證人
法律諮詢
感情挽回
私家偵探
外遇調查
大陸抓姦
徵信器材
背信
不忠

Unknown sa...


筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查
財務顧問
法律問題
徵信相關
專利侵權
專業偵探
工商調查
優良徵信
外遇蒐證
討債公司
外遇徵信
外遇調查
婚前調查
老公外遇
太太外遇

Unknown sa...


婚姻挽回
感情問題
男人偷腥
網路外遇
商業徵信
信用徵信
財產徵信
新竹徵信
新竹徵信社
債務處理
女人外遇
婚姻挽回
徵信社
捉猴
海外抓姦
離婚證人
智慧財產權
尋人討債
女人外遇
抓猴
如何找徵信公司
搜證
大陸小三
台南徵信社
高雄偵探社
台南偵探社

Related Posts with Thumbnails