fredag 5. mars 2010

Hyttekurv


Forrige lørdag tok jeg meg en tur innom Home and Cottage, og der fikk jeg det for meg at det kunne være en god idé å kjøpe en stor kurv som jeg skal ha på hytten. Jeg har mange puter til de nye utemøblene, men ingen kurv som jeg kan ha dem i. Da måtte jo en markedskurv fra TineK være en glitrende løsning, tenkte jeg. Den rommer mange puter, den er rimelig og lett å bære ut og inn. 


Dermed ble putekurv kjøpt og betalt, og så bar jeg kurven ut i bilen. Men hva i all verden? Det som virket som en kurv med vanlig størrelse, ble plutselig en GIGANTkurv da den skulle få plass i (*vinmono-)Poloen. Kurvene virket helt normale da de sto i butikken, men jeg tror det må være fordi det er så høyt under taket hos Home and Cottage. Kurven er rett og slett en optisk illusjon, og den optiske illusjonen tok hele to plasser i baksetet. In reality altså!



Der og da burde jeg kanskje ha snudd og returnert med den store kurven. For hvordan klarer man å få plass til mann, fire barn, seg selv, bagasje og en GIGANTKURV når man skal kjøre fra Bergen til Lindesnes? Det er faktisk en elendig plan. I tillegg har jeg jo kjøpt nye stolputer, gardiner og ikke minst gardinstenger som jeg skal ha med nedover til påske. Jeg har selvfølgelig også erfaring med at min bedre halvdel ikke akkurat elsker alle disse tingene jeg kommer dragende med når bilen skal pakkes. Så nå lurer jeg på om det kan være en idé å kjøpe en ny takgrind til bilen? Du snakker meg om rimelig kurv altså!


Fredagskveld betyr trekning hos Emmeline. Denne gangen ble trekningen foretatt av tre uhildede parter nemlig en mannlig kollega, og to unge menn som couldn't care less når det gjelder interiørblogging. Vinner av hver sin bok ble Lillian fra Lillesand, En som har samme navn som konen til Edvard Grieg og bloggeren HAUST:  Gratulerer, og TAKK til alle som ville delta! Hvis dere tre kan sende meg en epost med adressen, skal jeg sende bøkene avsted i morgen! Riktig god helg til alle, er tilbake i morgen:)  SEE U! 



Oppdatering: Nye kjøkkenmøbler gjør at kjøkkenbenken er forvist til stuen. Der viser den seg frem i all sin flekkete prakt og formelig talt SKRIKER etter et strøk med maling. Grundig vask er nytteløst og dermed blir det malehelg hos Emmeline -som sukker tungt -DS!

28 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Aller først: gratulerer til vinnerene!

Kurven. Jeg er mektig imponert.
Jeg skal sørge for å lage til en stand nede ved rundkjøringen på E-39, og vinke når dere kjører forbi.
En litt god skjøteledning fra Løå og så har vi lappesteking og det hele.

Jeg elsker å titte på overfylte biler. Hva tror du jeg gjør på fredagene? Jeg sitter pent sammenkrøpet i vinduskarmen og kikker på bilene. Herlig herlig!
Kos dere videre.
Klem fra Liv

Emmeline sa...

Snuskebassa: Send meg adressen din du også...så skal du få deg en fin trøstepremie ( *knegger for seg selv)

Linda sa...

Hihi... morsom historie! :-D

Sjuskeline sa...

Gratulerer til de som vant :-)

Kurven var flott den, men den ser ikke SÅ stor ut på bildene..... Og hvordan i alle dager får du plass til mann, 4 unger, pikk og pakk+ deg selv i en Polo, selv UTEN gigantkurv?????

Anonym sa...

Hei Emmeline!
Kanskje det hadde vært en ide med en liten tilhenger til bilen?

Har man først en henger, er det utrolig hvordan innkjøpene helt elegant kan organiseres...

Du har helt rett, kurven ser ikke så veldig stor ut, men i en vanlig stue og en liten bil så er det nok en utfordring.

Hilsen Elisabeth.

- sa...

kjempe fin kurv du har skaffet deg! HAha kjenner så godt igjen stemmningen med overpakket bil'!

Kos deg
Fru Blom

Hjertedamas blogg sa...

4 unger og en Gubbe + Emmeline inn i en polo???? Hmmmmm, For den Poloen vi har til låns, så er det stapp fullt etter to tannbørster, to truser og ei papp med vin. Kurver og unger er det ikke plass til, gett:DDDDD

Emmeline sa...

Sjuskeline:) Vi får ikke plass, derfor har vi TO biler....men kun EN kjøres til hytten denne påsken. Dessverre...Ellers kunne jeg jo tatt med meg litt av hvert:)

ANETTESHUS.COM sa...

*ler* Det blir nok farlig trangt hvis hele famlilien + kurven skal på tur til Lindesnes i din lille Polo, ja! Ser det for meg;) Hva med hvis et par av dere tok plass OPPI kurven da?! Hadde det vært noe?! Hvis du legger oppi ett par av dine blomstrete pledd i tillegg, hadde det kanskje blitt riktig så hyggelig?!

Kurven var i alle fall kjempe-lekker! Takgrind er tingen!

Klem klem
Anette:)

My home is my Castle sa...

Hahaha :))
herlig innlegg og herlige kommentarer du har fått :))
Kurven er nydelig og den kunne jeg og godt tenke meg..
Ser dere for meg i en full liten Polo hahaha :))

Klem,Kari

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg min venn!

Åhh så mye fint du har fått! Både det du har skaffet selv, og det som mannen har fått i hus, flinke mannen.

Puffda, klarte jeg å få med meg like stor kurv hjem fra DK + en sykkel, så klarer du å få den der med deg sørpå:)

Klem

Unknown sa...

Så in den kruven var! Godt å høre at det gikk bra med hjemkomsten. Lekre ting fra Cath Kidston ja. :) Håper du får en god helg!

Unknown sa...

FIN var det jeg mente. Men den er jo sikkert IN også da. Siden den er kjøpt på Home and Cottage mener jeg. :)

Hvit Villa sa...

Hihi. Det positive med kurven er selvsagt at du får plass til MAAAANGE puter :-) God helg!

Olstad sa...

Ti hi.... synes jeg ser det for meg. For fru Olstad har det åpnet seg en ny verden etter jeg begynte med netthandelen nå kan jeg jo sende alt overralt....

Anbefaler deg det. Fyll opp en pall og få det sendt med Tollpost, få det levert en dag resten av familien er borte, ingen som merker noe. Anbefales på det sterkeste!


Fungerer også særs godt på tur når man handler litt for mye for kofferten hjem. Dette er en farlig kunnskap og kan få alvorlige konsekvenser men det virker:-)



Riktig god helg

Gina Køhn sa...

Hoho hun som vant boken, ho som het det samme som konen til Grieg, det var ikke en minste mulighet for at det var Gina og ikke Nina? :D
Sukk, er lov å håpe ;)

Gina

Emmeline sa...

Hehe::::))) For en skjønn hilsen Gina. Nei konen til Grieg het Nina og navnesøsteren Nina har allerede sendt en veldig hyggelig epost, så der er boken pakket og klar!!! Nå mangler bare frøken HAUST--men jeg tror ikke hun heter Gina:)

Bedre lykke nestegang. Syns definitivt at Gina bør få en rennessanse innen trekningenes verden:)

Rosa sa...

Hildrande du - her har eg vore travelt oppteken i skreve 5 dagar, og på den tida har Emmeline skaffa seg ny spisestue (etestove høyrdest ikkje så fint ut, sjølv om det kanskje er eit betre nynorsk ord :p ), trukke den om, hatt give-away og fått maken heimatt med all verdens roser. Eg er imponert! og når mannen spør kvifor eg sit og humrar, seier eg berre "det vanlege", og så skjønar han at eg les Emmelines blogg :)

God fredagskveld!

Haust sa...

Haha, optisk illusjon...! *knis* Det er i alle fall ei flott korg du har skaffa deg!

Eg sit her i sofaen min og er fortsatt nokså forundra - og svært glad - over at eg var ein av dei heldige vinnarane! Adressa er overlevert på mail. :)

God helg til deg og dine!

Refleksjon på livsvegen sa...

Tøff korg!!
Du får det til, kan no ta korga på taket :-)

Gina sa...

Hehe, var lov til å håpe at du hadde sett feil ;) Får vel kjøpe boken selv. Bra jeg jobber i bokhandel, og får litt rabatter! :D
Takk! Skal slenge meg med på neste konkurranse du har også! Blir ikke så vanskelig å få med seg, siden bloggen din er den eneste jeg følger med på hver dag. :D
Keep up the good work! Du har herrrlig humor!

Unknown sa...

Hadde nok løst bil-plass-problemet med og beholde kurven hjemme jeg:o) Den var jo så fiiin ♥ Og for noen herligheter du hadde oppi der da, me like ♥

Ønsker deg og alle Emmelines en strålende helg!

Klem Line

Home and Cottage sa...

Takk for din tilbakemelding ang den optiske illusjonen som skapes i våre butikker. Dette meldes naturligvis rett tilbake til hovedkontoret. Jeg foreslår også at vi enkelt og greit tar bilde av alle varene våre inni en liten Polo, og setter det ved siden av varen i butikken - så ser man med en gang om det blir plass eller ikke.

Ellers kan jeg også glede Emmelinemannen med at det fort kan bli bedre plass i bilen på turer ned til hytten i fremtiden, siden vi åpner butikk i Kristiansand i løpet av sommeren (om alt går som vi vil og håper). Jeg kan høre han jubler helt hit.

Og når alt dette er sagt; Det hadde vært utrolig stas om selveste Emmeline kunne tenke seg en tur over fjellet for å overvære en aldri så liten føråpning av vår butikk på CC vest førstkommende torsdag, så kunne vi muligens sette deg i kontakt med selveste Tine K direkte. Kanskje hun tryller frem en Polo-variant av kurven på stående fot?

Det er lov å håpe... :) God helg, Emmeline - med kurv, mann og barn!

Anonym sa...

Du kan pakke alt du har med av klær for familien i kurven. Ta med noen plastposer som ikke tar plass i det heletatt og bruk dem til klærne når dere skal hjem. Det blir alltids en råd....
Kurven ser veldig fin ut og putene er helt lekre!
Ragnhild

Siv-Tones hverdagsgleder sa...

For en flott blogg du har! Jeg er inne hver dag og leser det du skriver. Og gjennom din blogg har jeg blitt hekta på interiør og ikke minst, green gate. Tror du driver bra reklame for dem!

Takk for masse god inspirasjon:-)

Fjordlykke sa...

Nydelig kurv!
Skulle hatt en slik til hytten jeg også. Greit å vite at jeg muligens må ta den i varebilen da:)

ha en super helg!

frøken fryd sa...

Dette minner meg om en sommer vi var på ferie i Danmark,og jeg fant 6 perfekte kurver som kunne passe i en veggnisje på badet vårt...Kurvene var ganske store også, ca 45x35 cm, og ikke hadde jeg målt hjemme om de faktisk passet heller..
I allefall , de ble med hjem sammen med 4 unger , feriepakket bil og barnevogn..:)- Og det beste av alt : de passet selvsagt helt perfekt !! :)
Ha en super dag !

Anonym sa...

Thanks for shагing your іnfo. I гeally apргecіаtе уоur effoгts аnd ӏ
am wаiting for your further ωгіte ups thаnk you onсe again.


mу webpаge: same day payday loans Online
my site > payday loans online

Related Posts with Thumbnails