mandag 22. mars 2010

Vennligst rykk tilbake til start!


Så var våren her, og om jeg ikke akkurat tok min nystemte citar i hende, så dro jeg iallefall frem sykkelen i dag tidlig. Det å sykle til jobb er jammen en frisk start på dagen. Spesielt for meg, som ikke er av de naturlig morgenfriske;) Turen til jobb lovet bra, og det var helt herlig å suse avgårde nedover til byen.Jeg var fremdeles voldsomt optimistisk da jeg gav meg i kast med hjemturen. Endelig ON THE ROAD AGAIN. Tilbake der jeg slapp engang i desember, da snøen inntok Vestlandet, og aldri forsvant igjen.


Jeg hadde ikke syklet langt før jeg kjente hvordan beina forvandlet seg til tømmerstokker. Jeg, som rett før jul tråkket meg helt opp til den lille Fløenkirken før jeg hoppet av. ( Nei, jeg kom meg aldri til topps!) I dag måtte jeg gå av ved det første parkering-forbudt skiltet. Helt nede i bakken! Der pensjonistene går av! Der gammel dame med rullator tripper lett forbi. Det er til å grine av!


Du snakker meg om å rykke tilbake til start i livets Monopol. Dette er hevnen for at Emmeline har sittet på rompen og blogget med tente lys og to meter snø på altanen siden jul. Emmeline har ignorert kroppens tilbakeslag, og bare kost seg med knipsing av kopper, og annet forefallende arbeid.


Nå er det bare til å trå til-bokstavelig talt, før den skandaløse formkurven blir kjent for allmennheten, og Emmeline begynner med sitt vanlige sjalusiopplegg mot alle uskyldige Spinkelbeinsbuksene som løper forbi. Når Emmeline er i dårlig form liker hun også å irritere seg over mannlige kamikaze syklister på 40+ som har neongul jakke, og derfor tror at alle fysikkens lover er opphevet. Man må jo ha NOEN å skylde på her i verden!


På sånne dager er det kun en ting som hjelper. Det er å besøke Sjuskelines antihelt-blogg. Sjuskeline er Emmelines venn og kollega, og hun har åpnet en anti-interiørblogg, til trøst for alle som "har en dårlig husmordag" ENJOY! Bildene er gamle knips fra hytten, bare fem dager igjen nå, så drar vi! HURRA:)61 kommentarer:

Netten sa...

Gratulerer med sykkeltur - årets første! Vel verdt å etterfølge.. ( et lite spark bak, der ja!) Og hytten din ser nydelig ut. God påskeferie!

atinybitofheaven sa...

huffda- kjenner til det.. årets første treningsøkt her i huset også idag og jeg kommer meg ikke opp av sofaen pga verkende muskler..

NYDELIGE bilder.. WOW!!!

klemmer fra Wien

Line fra huset på landet sa...

Ojsan. Jaja..slik kan det gå..og slik går det med stor sannsynlighet med meg også tenker jeg!

Men det er godt lesestoff da Emmeline :D

kallemillelente sa...

Som sagt så kjøpte jeg meg sykkel i inspirasjonsrus etter å ha lest ditt motivasjonsinnlegg. Syklet inn til jobb for første gang i går, hvorav tjue minutt av sykkelturen foregikk i en GRUSOM tunnel. I dag orker jeg ikke bevege kroppen.

Men her er sommer og sol målet. Og å kunne tråkke forbi noen pulsklokkemenn.

Dessuten, jo mindre bensin en bruker, jo mer kan du jo bruke på Green Gate puter?!?

Nydelige bilder!!!

liven sa...

Synest du er flink jeg!!
Og det er ikke mange dagene så har du det i beina igjen!!! Så stå på du!!
Dessuten er der jo nesten oppoverbakke hele veien fra by'n og til deg....så det så!!
Nydelige bilder fra hytten din...skjønner godt at du lengter dit!!
Har du forresten sett Ib Laursen sin vårkolleksjon?? Var på GH i dag.....holdt nesten på å dåne....noen så skjønne lysblå saker.....men tok meg kraftig sammen...man har da karakterstyrke :o)

ha en fin kveld Emmeline :o)

Sjuskeline sa...

Grattis med sykkeltur :-)

Takker for god reklame...... hadde jeg visst at du skulle reklamere for meg, skulle jeg anstrengt meg mer..... Nei, det stemmer, Sjuskeline driver ikke med lygeblogging...:-P

Du er forresten i godt selskap i den derre "dårlig-form-klubben" Blir anpusten av å gå til postkassen, jeg! Og det er 20 meter! På flaten! Vi får begynne å ta trappene på rådhuset!

Ha en fortsatt forrykende aften ;-)

Hjemmekjær sa...

For ei nydelig gjennomført hytte dere har!! At du gleder deg til å reise dit, skjønner jeg GODT!!

beate sa...

oj,oj,oj... skummelt hvor fort kroppen forfaller... men det går heldigvis kjapt oppover når du kommer igang igjen.

hytta deres er aldeles skjønn! skjønner at du gleder deg. krysser fingrene for muse(lort)-fri hytte.

p.s husk at du mottar 2000 kr når du havner på startfeltet da... de synes jeg du skal kjøpe deg noen fine kopper og noen servietter du kan ta med deg på hytta....

klem beate

Min Still By Maia sa...

Hei Emmeline!

Jeg er sikker på at du kommer til å bli en "proff" syklist i løpet av våren :)

Sååå mange skjønne bilder du viser. Inspirasjon i bøtter og spann.

Er du noen gang på Oslotur? Jeg sender deg gjerne en Inspirasjonsguide i posten?
Se her: www.inspirasjonsguiden.blogspot.com

Mange klemmer fra Maia

Ingunn sa...

Masse nydelige farger. I morgen må jeg legge bort det sorte tøyet mitt tror jeg.

Ha en fin uke.

Klem Ingunn

Ramme Alvor sa...

Hytta di er heilt herleg! Reine hyttedraumen. Og forma kjem att like brått som ho for. Reknar med ho ligg bak eit søppelspann og ventar på å verta funnen og teken i bruk att :)

Klem!

Unknown sa...

Godt og høre det er flere som sliter med formen etter en daff vinter:o)) Men kjempefint at du er igang da, fortsett sånn...:o)

Nydelige, vårlige (nesten litt sommerlige) bilder du viser i dag igjen, herlig med alle fargene hjemme hos deg!

Lykke til med formen:o)

klem Line

NL sa...

Så lyst og lekkert dere har det på hytta.
Liker spesielt godt klokka på kjøkkenveggen - kan jeg spør hvor den er fra?

Lykke til med forberedelsene til sykkelsesongen ;)

Emmeline sa...

Hei NL:) Ja klokken den er kjøpt i Kristiansand. I verdens søtest bakgård, jeg tror det heter Hønsegården kafe:) Det er iallefall et fantastisk sted som i sin tid solgte en del interiørdill...Vet ikke om de gjør det enda, men klokken ble iallefall kjøpt der og den er veldig stor!

Anonym sa...

Jeg kan ikke fatte og begripe at det kan gå an å ha det så fint.. Jeg blir helt rastløs og ubrukelig når jeg tenker på denne kåken JEG bor i.. Sukk.. Du er så flink, Emmeline!

Ruths datter sa...

Huffa meg. Jeg har på nytt forelsket meg i påskemarsipan fra Nidar.Det skjer hvert år på denne tiden og jeg fyker opp i vekt. Ikke litt, men masse.Nå ble jeg litt inspirert av deg til å sjekke om sykkelen holder mål i år.Skal sjekke i morgen den dag. Trur eg!

Kjeruben sa...

Flink du har vert!... her blir det med tanken ;-)
Og for ei herlig hytte!!!! *drømme*
:o)

Marit ♥♥♥ sa...

Burde vel tørke støv av sykkelen her også, ja. Du, vi kikker litt på sånne hvite hardwood møbler som dere har på hytta. Dere har de sikkert innendørs om vinteren, men hvordan er vedlikeholdet på de? Har nemlig nok av teakmøbler som skal pusses, vaskes, oljes o.l.

Fortsatt super blogg!!
Hilsen Marit, med adresse Solbakken :)

Emmeline sa...

Hei Marit;)

Jeg er nok ikke den beste å spørre da disse møblene kun er i bruk i juni-juli og august, for så å bli satt inn i uthuset helt frem til neste sommer. De er med andre ord stadig like fine og de er kjøpt på Plantasjen. Det finnes mange ulike sorter, og mange ulike kvaliteter. Lykke til med jakten på de rette utemøblene:)

Christin sa...

Grattis med første sykkeltur i år, fikk "litt" dårlig samvittighet her, men snø og stedvis is er fortsatt tilstede, så har en god unnskyldning for å la være;)
Kos dere på hytta i påsken :)

Anonym sa...

Så flink du er som alt har funnet fram sykkelen. Btukte du "Curling dressen" din idag??? Ler når jeg tenker på den storyen
Jeg er bare kommet til tanken.

Lyst og flott på hytta

Ha ei god uke videre, med eller uten sykkel.

Unknown sa...

WOW !!!!!!!!
What a incredible Blog !
I love it !!!
your home is beautiful and lovely....

best regards from vienna
melanie

ANETTESHUS.COM sa...

*ler* Huff, kjenner til det!! Men heldigvis tar det ikke sååå lang til før formen er bedre!! Og nå som våren er her, er det jo så mye enklere å komme seg "ut på tur"! Du er kjempe-fink, C!!! Stå på videre du - plutselig når du toppen så lett som bare det!

Bildene fra hytta er nyyydelige! Skjønner godt at du gleder deg til å komme ned dit nå ...

Klem klem
Anette:)

Torill sa...

Flott Emmeline !! Du er i gang igjen !! Og snart sykler du enno lengre enn du gjorde i desember. Bare stå på !! Ellers Tusen takk for mang ein god latter.... Ser innom deg ofte, men legg ikkje så ofte igjen spor. Men takk og takk for det du deler med oss !!!

Monika sa...

hehe ;)
tenker du kommer deg i mål eg - det er jo berre å ta små skritt om gangen -- GO tur ;)
smil fra monika
ps... kos deg på hytta

by BeaTell sa...

Jeg har stort sett bare spist kake siden fredag, så nå kjente jeg den sykkelen må ned fra garasjeloftet ja!!! Godt jobbet!!! jeg kjenner melkesyren allerede. Men det må nok til!

Den hytta er bare snop altså! Dere er heldge som har den, og skjønner godt dere gledere dere til påsken! Kose dere!

Klem

Unknown sa...

Hehehe. Det morsomste med syklister er at om sommeren når det er Tour de France, dukker de opp i fleng, alle med gule ledertrøyer og leker at de er Lance Armstrong. :)

Nydelige bilder fra hytta deres. God tur!

prinsesselinn sa...

Heisann,
Tror det har vært en del veiarbeid i den bakken altså...
den har blitt hevet nesten en meter i stigning...
tenkte jeg bare skulle si fra,
;)

Anonym sa...

Du har en veldig inspirerende blogg :)

Beth sa...

Med vår og sommer kommer også formen fort tilbake hvis du da ikke velger å parkere sykkelen for godt da.
Ikke gi opp, tråkk i vei, snart sykler du nok opp den bakken igjen og kan sette på deg det overlegne smilet.
Bare vent!
Og da burde Emmelinemannen stå klar på toppen av bakken med kamera så vi også kan få ta del i det store øyeblikket!

Nydelige bilder du viser oss!

Klem Beth`s småting...

Lisbeth sa...

Jeg kan godt forstå at du mister pusten op av de bratte bakker.
Jeg hadde helt glemt hvor stejlt det er i Bergen, men etter at de har begynt å sende Varg Veum krimi her på Danmark kom det tilbake til mig.
Har kun vært i Bergen 1 gang men husker det tydelig.
Selv er jeg jo Oslojente...der er det jo nesten flat i forhold..:-o)

Og her i pandekakelandet Danmark er det også noen der skal ha pusten tilbake etter denne snøvinter.

Super hyggelig hytte dere har, vi glæder os til å se nye bilder derfra.

Klem fra Lisbeth

Anonym sa...

Hei hei
Godt du er kommet igang med sykklingen. Syns å huske at du har et veddemål med din mann..Ellers fantastiske bilder fra hytten deres. Godt for sjelen at det nå går mot sommer. Kos dere der i påsken.
Stavanger

Cathrine Aksnes sa...

hehe... lykke til med sykkelsesongen ;)å så mange herlige interiør bilder.. du er jo bare rå på interiør :)

Ocean showroom sa...

Lekre vår-bilder!
Bør absolutt komme igang med trimmen her også! Liker best å gå tur, og nå har vel det forsvunnet nok snø til at skogsveiene her i nærheten er fine å ta ibruk igjen:)
Skal bare knipse noen bilder og blogge litt først;)
Ha en fin dag!
Klem, Lene

Anonym sa...

gleder meg over bilder jeg ikke kan huske å ha sett av hytten før (ute!) Ja da jada - kjenner igjen den følelsen, men jeg er helt sikker på at formen er lettere å ta igjen - bare vent å se!!!
Jeg har akkurat begynt igjen etter en skade og sliter veldig med det at jeg blir sååå sliten - MEN vi må bare komme over DET - så går det nok lett i oppoverbakken til slutt også for oss!!

Kine sa...

Du skriver så morsomt, bloggen din er en fryd å lese!

Cruzidull sa...

Hihi.
Om det er noen trøst er sykkelsporten i alle fall en soprt du veldig fort merker fremgang. For meg er det også et pressmiddel og en unnskyldning. Jeg kan nemlig handle ganske mye før jeg når opp til det beløpet mannen gav for sin siste sykkel. Det gjelder bare å huske på å minne ham på det i blant..

Jill sa...

Grattis med første sykkeltur!!!!!
Jeg har innkassert neon skiturer i Kvikklunsj-tempo så langt i år, flyttet noe stein, og bladd MYE i blader og klikket EKSTREMT MYE på nettet..
Formkurven er ikke akkurat på toppers for tiden.
Nye lekkre joggesko frister i butikkene, men hvor kule og dempede skoene være for at jeg skal kunne gå fra P-plassen og inn på jobben???
Hytten din er utrolig lekker!!!!
Riktig god tur når den tid kommer!

Lisa sa...

hei. flotte bilder! Hvor er den kitchen knaggrekken kjøpt?

Unknown sa...

Jeg sitter og ler :)

Men det jeg egentlig skulle si var; for et drømme sted!!

Nå lengter jeg enda mer til sommeren Ü
Takk for titten!

Min stil sa...

He he... kjenner meg igjen i formkurven, jeg. I går var jeg på trening med bodypump!!! og jett om jeg var pumpa, etter barnefødsel for 3 (!) år siden, har det vært alt for lite fysiske utskeielser, men nå må jeg bare bite tennene sammen og komme igang. Blir vel lettereetterhvert, håper jeg.
Ha en fin dag videre.
:) Susanne

trine sa...

nydelig sommer hus.Litt skuffet over at du ikke har "stylet" bort parabolen :))
Trine

Emmeline sa...

Lisa:

Husker ikke hvor den Kitchen knaggen er kjøpt lenger?
Annas Rom kanskje???? Har sett at de finnes mange steder, bla på Bohus!

Trine: Er litt dårlig på retusjering, men når jeg blir bedre er parabolen den første som får fyken;)

Birthes Verden sa...

Hei Emmeline. Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, men har sldri lagt igjen en kommentar.
Syns du er sprek som har tatt fram sykkelen.
Ble jo litt inspirert da. Bare at jeg må ha med meg 2 barn i sykkeltilhenger. Bedre trening får man ikke.

Den hytten deres ser bare vidunderlig ut.Kunne godt tenkt meg en slik hytte ja.

Og så må jeg bare si at jeg er blitt påvirket av deg og alle Green Gate koppene dine. Jeg fikk en kopp i gave i sommer, men den stakk min sønn på 4 år av med, han likte den så godt. Så da måtte jeg ut å kjøpe 3 til, en til hver av familiemedlemmene, hver sin farge.

Grip dagen sa...

Må være kipt når gamla på rullator tasser forbi deg opp bakken.
Kan ikke slike gamle koner holde seg hjemme og gjøre det gamle koner skal gjøre?! Strikke strømper og spise kake med lys, lunken kaffi til...

Flotte sommerbilder fra hytta. Håper det blir flott vårvær der sør. Da får du springe deg turer på stranda - eller bade litt! Det burde våkne opp en trøtt kropp fra vinterdvalen.
Vi slår leir i Lusseviga. Om du hører stygge vræl til helga kan det være vi som staret badesesongen. Er litt seint ute i år pga is...

God påsketur.
Klem Marit

Villblomsten sa...

Wow !! for en flott hytte :-)

Synes du var flink jeg , som allerede har funnet frem sykkelen :-)
Heia deg :-)

mimouna sa...

Du er nok ikke alene om å pese i oppoverbakke etter en laaang og u-bergensk vinter. Heldigvis tar gjerne formen seg opp igjen utover våren og sommeren.

Veldig behagelige bilder å hvile øynene på her inne. Spesielt siden jeg kommer rett fra sjuskebloggen. *fnis* Takker for den linken, artig gjensyn med en jeg etterhvert dro kjensel på. :o)

Frydisblog sa...

Den hytten din eller deres er bare til og bli glad av og se,så herlig det ser ut der")
Du skal være stolt av deg selv som hiver deg på sykkelen,jeg har ikke sykkel engang.Og de gangene jeg har prøvd skal jeg love at melkesyren kommer uff uff,alt for fort.Lykke til videre med sykkelturene dine,spreking.
Frøydis.

Landsbyhagen...mitt jordbærsted sa...

Hei..med en gang man åpner bloggen din så lukter det vår...sommer..Ja det er nok mange som må rykke frem til start, men en plass må man jo begynne. Håper du får terningkast seks neste gang, for da får du to sjangser og du er bare en snarvisitt innom startområdet før du suser videre i full fart forbi pensjonistene og henne med gåstolen.....God tur fra Kirsti.

huset ved elva-elin sa...

Hei :) Det er ikke bare å komme seg ut av vinter dvalen :) Fine bilder du viser.
Ha det fint.
Fra Elin

Ocean showroom sa...

Jag blir riktigt sugen på att cykla! :-) Själv åkte jag skidor med sonen i pulka i helgen och hade blodsmak i munnen när jag var färdig. Måste börja träna! :-) Underbara bilder från hytta! Ha en fin kväll! Kram Alexandra

Mammadamen sa...

Sykkeltur er liksom litt starten på våren, tenker jeg! Og da gjør det ingenting om man er litt vårslapp:-)

Jeg må si at jeg ble veldig glad for hyggelig kommentar på bloggen. Og Mammadamen synes det er stor stas å lage lykketipskommentar til Emmeline. Produksjonen er i gang.-)

Tove `blogg verden sa...

Tunkt å komme i gang med treninga ja....jeg har vært i dvale altfor lenge og gleder meg veldig til all snøen blir borte!!!
NYDELIG hytte : ) Vi kjøpte oss hytte for i fjor og gleder oss masse til 1. påsken der : ) har litt a`la din stil...blått og hvitt! : )
Kos deg masse!

Bitteliten sa...

så utrolig herlig! Kjenner meg så utrolig godt igjen!! Masse lykke til med syklingen!
Utrolig flott hytte!!

Joans Country Living sa...

Så skønne, skønne fotos ;o)) Dejligt sommerligt og smukke farver - håber I får det hyggeligt i hytten...

Stor hjertehilsen Joan

Camilla sa...

Lykke til med sykling, ha en fin påskeferie på hytta:-)

Nydelige bilder!

Anonym sa...

Nydelig innredet hytte, Du har en skjønn stil. Lyst og lekkert med innslag av "sukkertøy". Ønsker deg god tur til hytta!

Anonym sa...

Det er alltid tungt i starten! Jeg har også planer om å sykle til jobb etterhvert, men venter i alle fall en måned til...;-)

Dere har et så fantastisk fint sommerhus, jeg kan aldri se meg mett på de bildene!! God tur!

Klem Kristine

Unknown sa...


金融貸款
催收人員
催收技巧
催收款
催收話術
催收實務
催收工作
債權憑證
討債權威
不當逼債
收數公司
收帳
收數公司
討債王
收數王
討債戰術
資產管理
詐賭
欠債還錢
票據信用監控
委託討債
如何委託討債
不良債權
債權收買
債務調解
債權評價

Unknown sa...


應收帳款問題
呆帳問題
企業異動監控
沖開


yanmaneee sa...

bape hoodie
lebron 17 shoes
curry shoes
westbrook shoes
steph curry shoes
a bathing ape
lebron 18
kobe sneakers
supreme hoodie
golden goose

Related Posts with Thumbnails