mandag 8. mars 2010

Alt kan kjøpes for penger


I det siste har jeg tenkt en del på det faktum at bloggen min fungerer litt som et reklamemagasin. Da jeg hadde spørrespalte her for litt siden, gikk det mye i hvor jeg hadde kjøpt tingene mine. Det er i grunnen ganske forferdelig. Det er langt mellom alle de kreative gjør-det-selv-prosjektene hos meg. Jeg syr ikke, jeg maler ikke, og jeg går sjelden på Fretex.


Hvis man skal kopiere et hjem, vil det være en smal sak å kopiere mitt. Kjøp hvit sofa på Ikea, Keep Calm plakat, en hylle med kopper og puter fra GreenGate og VIPS så er man der! Emmeline er så mainstream som man kan få blitt. Det er få interiørmessige krumspring hjemme hos meg. Det er en matching til det kjedsommelige, og nesten alt jeg har kan kjøpes for penger!

Dermed tok jeg meg en tur til tapetbutikken her forleden. Ikke fordi jeg er så forferdelig kreativ av den grunn, men kanskje jeg kunne få noen ideer til litt forandring? Jeg fant selvfølgelig to ruller med en veldig mainstream tapet (Eijffingers gule) -og da damen sa at det kostet 800 kroner syntes jeg ikke det hørtes så foruroligende ut. Firehundrekroner for rullen da, svarte jeg spørrende? Da himlet damen med øyenene og forklarte at det kostet rundt 800 kroner for EN tapetrull. For to tapetruller ville det komme på litt over 1600 kroner -og det er IKKE dyrt sa hun smilende, men bestemt!


1600 kroner for to tapetruller, spurte jeg igjen? Syns du ikke det er dyrt? Damen målte meg opp og ned, og svarte at det var veldig få tapetruller som var rimeligere enn dette! Vel, svarte jeg, da får jeg heller komme tilbake til det. På bussen hjem tenkte jeg litt på at Emmeline trolig driver et kjøpepress via bloggen sin. Her viser jeg jo daglig frem kopper, puter, pledd, lyshus,påskeegg og mailegkaniner, som kanskje gjør at andre får lyst til å kjøpe, og så blir de ruinert? Det liker jeg dårlig!


Det virker kanskje ikke sånn, men Emmeline er faktisk litt økonomisk i all sin interiørgalskap. Jeg handler helst på salg. Jeg kjøper mailegnisser i januar og GreenGate puter når de er på halv pris. Ellers hadde jeg ikke hatt råd til å  holde på med interiør som hobby. Da hadde interiørbudsjettet mitt vært sprengt for lengst! For jeg har faktisk et budsjett, en grense for hva jeg kan bruke til dill hver måned!


Derfor er jeg nå som vanlig på surferunde for å finne ut hvor i verden det er billigst å kjøpe gul Eijffinger tapet... som egentlig er helt mainstream...og som kan kjøpes for penger..... SKAMME SEG!

51 kommentarer:

Anita sa...

Lurt ;0)) Kjenner veldig på det presset, men sånn er det! Fikk spm fra ei på jobb for en stund tilbake om hvor jeg kjøpte tingene mine og jeg ble faktisk svar skyldig. Her det kreti og pleti som råder og jeg er veldig glad for det!! I din jakt på BILLIG tapet kan du lete etter tapet til meg også, jeg er på jakt etter "pion" tapet fra Cath.Kidson :0) Har ett spennende prosjekt på gang, men må få tak i BILLIG og fin tapet først!!! KOs deg!

Cecilie sa...

Ååååå, nydelig tapet! Må tenke litt på hvor det kan passe med sånn tapet, bare... :-)

Beth sa...

Ingen dårlig samvittighet!
Tror de fleste bare MÅ handle ut i fra egen lommebok.
Men det er hyggelig å se hvordan andre har innredet hjemme sitt og kanskje vi andre kan plukke opp noen idèer hist og her..., selvfølgelig uten å "kopiere" noen.
Alle vil vi vel ha vår egen stil?
Det ønsker ihvertfall jeg.
Jeg er ofte meget imponert over hvordan andre dekorerer og pynter, men ingen får meg til å gjøre noe jeg ikke har lyst til!
Er det ikke fint?
Vær stolt av det vakre hjemmet ditt og alle dine nydelige ting, de er deg vel undt!

Klem Beth...:-)

Emmeline sa...

Beth: Du er alltid like søt! Tusen takk for fine ord.
Jeg er selvfølgelig fornøyd med hvordan jeg har det hjemme, og er tydeligvis en sånn jente som liker å ha det "mainstream," bekymringen min er akkurat det som går på kjøpepress. Klart hver og en av oss må sette grenser for hva vil kan kjøpe, og hver og en av oss føler jo selv på hva vi liker.
Noen ganger er det likevel lett å bli revet med--og jeg må jo innrømme at jeg liker dårlig å være pådriver i så måte!! Men selvfølgelig, om noen har lyst til å kopiere meg er de HJERTELIG velkommen...det er IKKE vanskelig:)

Tee of Vinnord Cottage sa...

Så bra innlegg!!!! Jeg har alltid syns du har et fantastisk hjem, og du har alltid vært en inspirasjon... Men siden min pengepung er på størrelse med en tepose så har jeg måtte være kreativ.... Jeg elsker greengate, men hele huset mitt består av fretex/loppis og funn fra garasje & loft.... Jeg har malt, svettet og bannet høylytt mye for å få til slik jeg vil... men kjøper også greengate kopper og mainstream stasj når jeg kan... hi hi... Syns det var så moro å lese... og jeg som trodde jeg hadde brukt masse penger på MIN tapet... til 500kr rullen.... >.< Huff... at det sal være så dyrt...

Anonym sa...

Hei.
Jeg skal også ha meg Eijffinger tapet og det skal jeg kjøpe når jeg er i Danmark for der er det litt billigere.
Hilsen Amateurmamma.

Anonym sa...

Ja, fy deg! Nå har jeg brukt mine siste penger på å kjøpe en spot messenger bag fra CK, og det er din skyld. Neida, bare tulla, jeg hadde nok kjøpt den okksem, men det var kanskje du som hjelp med med å feie bort den siste lille tvilen. Hvoromaltinger, i neste uke skal jeg svinse rundt i Bangkok med den, og jeg gleder meg.

Ramme Alvor sa...

ja, og dei seie penga er ikkje alt?????
Eg hadde ei oppleving av omvendt psykologi då eg skulle tapetisera stova mi for nokre år sidan. Eg fann ein vidunderleg tapet...fibertapet. Dama i butikken sa at eg ikkje måtte kjøpe den, den var veldig dyr og veldig upraktisk...so eg kjøpte den og tapenten var flekkete og stygg lenge før arbeidarane var ferdige. Ein kar hadde laga ein felande flekk...so tenkte han med sjølve seg...eg vaskar den vekk...med zalo..so då eg ein dag lyfta vekk eit par lister som stod so løye til...kom den fram..lysegrøn på kvit firbertapet...
Eg sit i dag og kvir meg til eg skal skifte den ut...og den nye..den skal vera billeg..trur du meg :)

Linecas have sa...

Angående tapeten så var det i mine øyne fryktelig dyr. det damen sa var bullshit. Jeg kjøpte selv tapet her i høst og så litt på priser. Jeg endte opp med en Borås tapet som kostet 400 kroner rullen. (kan sees i bloggen min)Og det er dyrt nok. tapet kan fåes enda billigere enn det og.
Angående kjøp og reklame og slikt. Alle handler litt men vi er da voksne jenter som bør vite å handle etter lommeboka. Slik er det vel med deg og. det er jo et fåtall som har råd til å kjøpe når som helst og hva som helst når det lyster dem. kos deg med bloggen din. Enhver med litt sunnfornuft leser slikt mellom linjene =)

Hverdagsmamma´n Anita sa...

Kjempebra innlegg.
De aller færreste har vel råd til å handle til full pris hele tiden.
Jeg får iallefall en følelse av å gjøre et kupp om jeg får kjøpt noe jeg ønsker meg/trenger til redusert pis :D
Og har også begynt å handle brukt.
Selvfølgelig kommer man over ting som man "bare må ha!", men da er det om å gjøre å tenke seg om både 3 og 4 gan først he,he.

Anita :)

RoseSommer sa...

Fint innlegg. Du er ikke så dum, nei. Og ja; vi blir nok fristet til å handle mye av det lekre du viser oss i bloggen din. Men økonomien får vi prøve å styre selv, så ikke ha dårlig samvittighet. Og sannheten er vel at de aller fleste av oss faktisk HAR råd til å unne oss pene ting. Men da har jeg et spørsmål til deg: Hvor oppbevarer du alle tingene? Jeg ser stadig kopper, krus, glass, termoser (idag, - på Kremmerhuset!), vaser, mugger, o.l. som jeg fint kan kjøpe på budsjettet mitt, men som jeg jo faktisk ikke har hverken hyller eller skap til! Jeg ser du har kjøpt det gule serviset jeg så på Kremmerhuset idag. Jeg kan jo bare glemme å kjøpe det, for det vil jo ta en halv hylle i kjelleren resten av året. Og den hylla er allerede fylt av juleserviset som bor der 11 måneder av året... Så du som er så lur, - har du noen tips til hvordan vi oppbevarer alle fine ting. For det er jo ikke snakk om å gi bort til loppemarked. Jeg LIKER jo tingene mine og vil ha dem!

vivi sa...

Jeg kjøpte Maileg-påskeegg i dag, og det er helt sikkert din feil *ler*
Neida, tuller med deg. De var så fryktelig søte, med kaniner på, så jeg måtte bare ha de. Synes jeg trenger litt påske- og vårpynt nå som snøen endelig ser ut til å smelte!
Ha en finfin uke :)

Emmeline sa...

Hei Rose Sommer: ) Jeg har rett og slett ganske god oppbevaringsplass har jeg skjønt. Men så har jeg ikke alt mulig hyllefyll på lager. Jeg har sortert og kastet ut ved flere anledninger. Ergo har jeg en egen hylle til det gule, en annen hylle til røde ting, og så bytter jeg jevnlig om på tingene. Blå kopper på hyllen en uke, da står de røde i skapet, så drar jeg frem de røde og setter de blå i skapet igjen. Det handler kanskje om logistikk??? Hos meg har alt sin faste plass, og det jeg ikke bruker blir gitt bort. Det er hele hemmeligheten!

Lykkeliten sa...

Hvem har vel ikke blitt fristet til å kjøpe Green gate eller andre "sukkertøy- fristende" saker etter å ha vært innom bloggen din?

Jeg har fremdeles ikke en eneste ting fra Green gate, men du verden hvor mange ganger jeg har vært på nippet til å gi etter for suget.
Når en ikke har råd selv liker jeg å surfe rundt, kikke på andres bilder og suge til meg inspirasjon.
Slapp av Emmeline, de fleste av oss er gamle nok til å kose oss med bloggingen og ikke ergre oss over hva andre kjøper. Håper inderlig at jeg har rett i dette....

At jeg personlig ikke har tatt meg råd til Green gate ting er fordi Finn.no frister mer med sine brukte saker, og jeg kjenner meg så godt igjen når de er skriver om spenningen på hva mannen i huset vil si når han oppdager hva en har kjøpt.
Hvis jeg ikke får gjort noe med alt jeg har kjøpt i løpet av denne våren,- ja da tror jeg det blir ete eget bruktsalg i min lille boble ;-)

Kos deg videre med bloggingen og din stil Emmeline.
Det er alltid like hyggelig å lese dine innlegg.

Syor klem fra lykkeliten

cesilie sa...

Hei, og FOR en lekker blogg du har! Den tapeten som du viser har jeg selv tittet på i det siste nummeret av det svenske magasinet "drömhem & trädgård" (nr3-2010). I bladet står det at den kan bestilles på www. inreda.com (her har tapeten et annet navn, den kalles Pip Chinese Rose Yellow) og koster 650 SEK pr. rull. Så hvis du ikke bor aå altfor langt ifra Sverige kan det kanskje være verdt å ta turen over grensen for å kjøpe tapeten der? Lykke til uansett :o)

Lisbeth sa...

Hej Emmeline...

http://blandet-landhandel.dk/product_info.php?products_id=4742&osCsid=c93cf18a50df13ac58a53edf9735441d

her kan du få dit gule tapet til kr.395,- pr rulle...det er i danske kroner...

Du må sende emmelinemanden på guttetur til Danmark...han er jo så god til å handle..:-)

Klem fra Lisbeth

RITA sa...

Er det ikke denne, da?

http://www.inreda.com/showProductsDetail.asp?pID=12409&cID=67&agrID=

Lisbeth sa...

Selv i omregnet valuta...koster det kr.421,31 norske.

Det er da halv pris av hva det koster i den butik du var.

Jeg har været inde flere steder her i danmark og det ser ut til at det er normal pris for Eijffingers tapeter altså kr. 395,- DK

Lisbeth

Anonym sa...

He, he Emmeline - men du ser jo selv at du har påvirkning og det er jo bra:-)
Så er det vel opp til oss selv om vi vil bli inspirert el. blakke oss!
Pip- tapeten ER dyr( uansett hvor bestemt damen er!), men hjeelp så rålekkker!
- men kan jo kjøre over grensen her da..!
El. male veggen, he he!
Ha en fin kveld, klem Hege.
- som gjør litt av begge( lager/kjøper:-D).

Hos Camilla sa...

Men en ting kan ikke kjøpes for penger Emmeline, og det er "god smak"! Jeg har ei venninne som tjener 3 ganger hva jeg gjør, og uansett hva hun kan kjøpe seg, så blir det ikke spesielt bra - hun eier rett og slett ikke sansen i det hele tatt. Hun kan bruke mengder med penger på en interiørkonsulent, men da er det jo ikke hennes fortjeneste at det blir bra... Jeg tror at vi som har et litt "strammere" budsjett blir mer kreative, og lager det koselig rundt oss med enklere midler!

Haust sa...

Tusen, tusen takk for pakkepost! Boka låg og venta på meg i postkassa i dag, og den var akkurat like fin som eg hadde forestilt meg! Gler meg til å studere den grundigare når freden senkar seg over heimen i kveld!

Takk ein gong til! ♥

Anonym sa...

Hei Emmeline!

Ja, du skal skamme deg! For å være så hard mot deg selv. Tenk på all gleden vi har når vi leser bloggen din!
Den er dagens lille lyspunkt.
Dine lesere har vel sin egen vilje og lommebok, skulle jeg tro...
Jeg eier ikke en eneste Greengate kopp, pute, eller noe av alt det fine du viser frem. Det er bare så fine bilder, atte!
Tekstene dine er kjempegode, underholdende og vittige.
Kos deg med innkjøpene dine,du, det gjør ihvertfall jeg, også dine...

Hilsen Elisabeth.

Emmeline sa...

Hei Hyacint:)

TUSEN TAKK for tipset. Hadde en anelse om at det var rimeligere i Danmark. Jeg har jo en niese som studerer i København, så da blir det jo halv pris i forhold til norske kroner!!!SUPERT:)

dolamorola sa...

hehe.. ja, jeg har vært innom en butikk med sånne tapeter jeg og..og ho som var i butikken der, målte meg opp og ned mens ho fortalte meg alle prisene!! haha! Men den tapeten du har lyst på er jo kjempefin.. men også grisedyr da!! ;)

Fru Larsen sa...

det kan godt være at du ikke er kreativ med en masse håndarbejde, men du har en dejlig og inspirerende blog. Det er nogle skønne billeder du lægger ind. Tak for alle de gode ideer som jeg har hentet hos dig.

Anonym sa...

Du skal ikke være redd for at vi som leser bloggen din "forkjøper" oss - jeg lar meg både inspirere og blir i godt humør av skribleriene dine :) så bare fortsett å glede folk i de tusen hjem:) Må allikevel fortelle at jeg har latt meg friste av Maileg-påskepynt etter å ha sett dine flotte bilder :)og du skal IKKE ha noe ansvar for det...handledilla har vi vel alle en gang i blant, og det begrenser seg på naturlig vis :) Uansett ville jeg bare takke for at du sprer mye vakker inspirasjon! Så bare keep on, Emmeline - det er helt topp :)

Liv Elin sa...

Jeg liker stilen din godt selv om den ikke akkurat er min greie...men jeg er litt sær da. Den tapeten er så vakker og gjør meg skikkelig glad! Men Emmeline...jeg leser ikke bloggen din fordi huset ditt er så fint...jeg leser fordi du skriver godt og får meg til å le...og det tror jeg mange andre gjør også! Så kos deg bare du og hold fram som du stevner!

Anonym sa...

Jeg er også dårlig til å gå på Fretex og bruktbutikker.
Det er nok umulig ikke å handle noe på salg dersom man har interiør som hobby, ja. Det blir fort dyrt! 100 kr her og 100 kr der...

KLem Kristine

Sandoren og Blåsten sa...

Kjempebra innlegg Emmeline! Du setter fokus på noe viktig i blogglandia. Du byr på deg selv og skriver kjempebra!

Det er ingen grunn til å ha dårlig samvittighet for et eventuelt kjøpepress.

Hilsen Gry K

Elin sa...

mandrup poulsen tapeter.395,-pr rull i Danmark.Du får sjekke hjemmesiden!

Elin

Øyeblikk sa...

Så ærlig og fin blogg du har! Jeg tror mange kjenner seg igjen i bloggen din:)
Jeg har akkurat kjøpt 4 ruller av eijffingertapet selv, det ble tilsammen ca 2000kr, altså 300kr rimeligere pr. rull! (Det var på en liten malebutikk i Trondheim. De slo faktisk av 61 kr pga mangel på vekslepenger...made my day;)

Bless by Tone sa...

det er mulig det er lett å få de samme tingene som du har, og kopiere hjemmet ditt, men du har jo en gave i å sette tingene flott sammen, og i tillegg så er du veldig flink til å skrive. Du er god, og de fleste av oss lesere er jo voksen mennesker...

Anita sa...

Ekke Cath.Kidson vettu, er LauraAshley :0))

Anonym sa...

Hei Emmeline. Jeg har nettopp oppdaget bloggen din, og har flirt meg gjennom endel av den. Du skriver herlig!

Hvilken butikk i Bergen er det som har Eijffinger? Jeg er også på tapetjakt, men må se den live før jeg bestiller.

Elisa.

by BeaTell sa...

Hihi!!! jeg kjøpte denne tapeten (bare i mintgrønn) til ca 500 kr rullen:) :) :) (men fremdeles dyrt synes nå jeg da.) Sånn er det å bo på landet med en koselig liten fargehandel som ikke har så mye konkuranse og i tillegg hadde 30% på alle tapeter! Hipphurra :)

Safina sa...

Godt skrevet, men stil er personlig, uansett om noen kjøper det du har til punkt og prikke er din stil kun din, og hos alle andre kommer den til å prege dere selv om de vil det eller ikke. Jeg liker slik du har det hjemme hos eg, vil nok ikke ha det helt slik jeg, men inspirasjon i massevis:)
kos

xxx

Anonym sa...

Kjære Emmeline! Du inspirerer med herlige historier og flotte bilder! Kjøpepresset er det ikke du som skaper. Det er det hver og en av oss som selv velger å legge på oss selv.

Tusen takk for at du deler med oss de tanker og historier som former seg i bloggen din. En god latter forlenger livet sies det og du gir oss masse av latter og glede;-)

Hilsen L;-)

Lene sa...

FAntastisk blogg!
Jeg følger deg hver dag!

Jeg liker den KEEP CALM:: plakaten din.
Kan jeg spørre hvor du har fått tak i den?
Jeg bor i Stavanger..
Ha en herlig dag!

Mvh Lene

Creative By Helena sa...

Å ja den PIP-tapeten har jeg akkurat smelt opp på barnerommet!!! LOOOOOVE IT!! 800 kr,... ja d er jo dyrt, de er jo faktisk 8 hundrelapper... men et maleri er jo minst like dyrt, tenkte jeg, så jeg har ikke noe dårlig samvittighet for å kjøpe tapeten:-) Men i stedet for å kjøpe flere ruller, tapetserte jeg kun en liten vegg, og skal ta farger fra tapeten (blått og gult) som skal gå igjen på møbler i rommet.. Er helt enig med deg i det å gå på salg og kjøpe ting billig. Har trålet alle garderobe butikker i hele Bergen for å finne garderobe til halve prisen enn naboen;-) trålet alle nettbutikker for å finne badekar til halv pris, bedt på mine knær til "ved-ovn-mannen" om å få avslag, og i skapet ligger faktisk noen av årest julegaver kjøpt på salg. Og ja jeg går i butikker for å få anbefalt og prøve produkter, så søker jeg de opp på finn.no etterpå.. det er slik man kan spare 25 000 på en sofa... Nei lykke til:-) litt research og vips så har man plutselig råd til enda litt mer, hehe.

Ha en nydelig kveld!!

Anonym sa...

Sniker meg innom bare fordi jeg MÅ fortelle at jeg har brukt noen hundrelapper på Maileg egg... Hvor tror du jeg så dem for første gang :-)?

Takk for god inspirasjon og masse latter!

Anonym sa...

tøft innlegg!!!

og selvfølgelig finnes det tapet som koster mindre... ganske frekk den damen!!

Manne's hverdag sa...

Hei Emmeline!!!

"Merkelig" at du skulle ta opp dette nå, for jeg diskuterte med kællen forleden dag om hvordan alle disse interiør-fantastene hadde råd til dette "kjøret". Og vi kom til den konklusjonen at de antakeligvis var stinn av gryn hele gjengen. ;) Jeg har ikke anledning til å henge meg på denne bølgen, men ser jeg noe jeg synes er fint men alt for dyrt for meg ( for eks. på din blogg), klarer jeg noen ganger å finne alternative billigere løsninger. For det er som "Brabo" sier: Vi som har et litt "strammere" budsjett blir mer kreative, og lager det koselig rundt oss med enklere midler! Elsker forøvrig den inspirerende bloggen din og holder meg oppdatert som følger!!!

Med vennlig hilsen
Marianne

Anonym sa...

Kjære Emmeline,

Jeg har fulgt bloggen din en god stund, men dette er første gang jeg legger igjen en kommentar. Du skriver herlig levende, har god humor og en god porsjon ironi.

Jeg er ikke så godt inne i interiørmerker og sånn, men har fått med meg at du er begeistret for Cath Kidston. Da vil jeg bare tipse deg om å laste ned Google Chrome som nettleser, der kan du nemlig velge Cath Kidson som tema for nettleseren! Blomstrete bord med matchende farger på fanene må vel være noe for deg mens du surfer rundt etter kopper og puter ;) Kanskje visste du dette allerede, men da får du bare overse kommentaren min...

Keep up the good work!
Hilsen Pelin

(Ellers håper jeg også din mann snart oppdaterer sykkelbloggen sin igjen. Jeg liker godt å reise på sykkelturer i Norge, og er spent på hvordan forberedelsene går!)

Anonym sa...

Jeg synes absolutt at du har en blogg som ikke kan kjøpes for penger; du har en utrolig skrivestil som gir meg mang en latter og ettertanke. Du fremmer gode verdier og gode holdninger, noe som absolutt ikke kan kjøpes for penger. At du fremmer greengate til den store gullmedalje bør du ta opp m Greengate; provisjon min venn;-)

Jeg tror nok at de fleste av leserne dine er hos deg pga av din skrivestil, ikke så mye for å hente ideer.
Ha en strålende fin vår!
Gry

Anonym sa...

Du er bare den skjønneste! Som nattarbeidende studentsmåbarnsmamma (phu!) går pengene til mat, bøker og klær (i den rekkefølgen),men å drømme er faktisk gratis... Leser bloggen din jevnlig, elsker stilen din, digger humoren.
Ser ikke bort fra at mitt hjem etter endte studier vil ligne noe mer på ditt hjem, enn det det gjør for øyeblikket.
I mellomtiden så hygger jeg meg storveis med de fine bildene og tenker at denne blogglesingen er jo litt luksus det og.
Ha en strålende dag og takk for titten : )
Mvh Cecilie

Lobbelaina sa...

What a LOVELY and CUTE and INCREDIBLE SWEEt Blog you have! I am so delighted while watching your beautiful home and this very nice and romantic picture. Can`t stop looking at them. How much work must be in all these waht you created! Just so great! LOVELY!
I just started blogging and it is so fun :)

Lovely greetings!

Lobbelaina

Hos Camilla sa...

Hei, det er en utfordring til deg hos meg ;-)
Camilla

www.brabo.no

Châtaigne sa...

Godt innlegg! Tror ikke du skel være så bekymret. Det handler vel mer om å gi inspirasjon til farger og muligheter, og mindre om at det absolutt må være GreenGate eller et annet merke. Tapeten er rålekker, men den havner nok definitivt ikke inn i leiligheten her. Derimot tenker jeg vel heller at - Gult, ja - det kunne kanskje vært noe det.

Ha en fortsatt fin, reflekterende dag! Hilsen fra Kastanjedamen

Stina sa...

Så mycket fint.:-) Kram Stina

Helena R sa...

Hei. Selv om jeg ikke har så søt stil som deg, så liker jeg å lese bloggen din, du skriver så bra..
Det jeg synes er bra med tips om kjøp i bloggeinnlegg er at hvis jeg synes noe er fint så slipper jeg bruke masse tid på å finne ut hvem, hva, hvor. Kjenner ikke noe press whatsoever..
Jeg orker ikke bruke tid på å tråle interiørbutikker uten mål og mening, så hvis jeg ser noe fint og får info, så sparer jeg tid.
Takk for at du hjelper oss med å spare tiden vår :))

Unknown sa...

Så utrolig bra skrevet Emmeline:o) Den tapeten var dyr ja, men knallfiiin ♥

Klem LIne

Related Posts with Thumbnails