søndag 21. mars 2010

Rosa kjøkkenpynt


Det brer om seg med rosa pynt i Emmelinehjemmet for tiden:) På kjøkkenet er pastellpåsken på plass i vinduet, her representert ved rosa egg fra GreenGate.


Det blir heller ingen høytid uten at Emmeline har ommøblert kjøkkenhyllen, eller bloggehyllen som ungene mine ynder å kalle den;) Eggevarmerhusene har kommet på linje, to i lyseblått og to i rosa. Disse ble laget av Huset på toppen i fjor, og de er så søte:)


På kjøkkenbenken har det kommet en ny brødboks fra Bruka. Den er knallrosa og kommer fra Berthas Oldebarn. Det er en ganske sprelsk sak syns jeg, men jeg er litt usikker på om den skal fortsette å stå her, eller om den skal få en fin plass på hyttekjøkkenet? Gøy er den uansett!


Da jeg hadde fest forrige helg fikk jeg denne lekre Hortensiaen som vertinnegave, også den i rosa. Gjestene hadde lest blogginnlegg om mine manglende rosa sofatrekk, og kjøpte denne som trøst;)


Det er flere som har kommentert at vi har en feminin stil hjemme. Hvordan slår guttene seg til ro med dette? spurte frøken Heian fra BT i januar i fjor. Jeg ble litt overrasket den gangen, fordi jeg i min enfoldighet tenkte at det var de som hadde puter med englemotiv som hadde det feminint.  Hos oss er det tross alt ikke en eneste lubben kjerub å spore, bortsett fra dem som bor her selvfølgelig!


I disse dager må jeg likevel innrømme at det er en viss kvinnelighet over kjøkkenpynten.Hvis noen bekymrer seg for maskuliniteten, er det nok sånn at guttene i vår familie er mest opptatt av å tømme kjøleskapet / se på sportsendingene. For dem er det revnende likegyldig hva vi pynter med, så da blir det rosa pynt, uten at noen har merket det engang!


Nå lurer du kanskje på om jeg har tenkt å ta ned igjen alle påskeeggene, og pynte på hytten når jeg kommer ned der? Men neida. Her er det nok pynt til både hytte og hus, så eggene blir hengende!


Jeg gleder meg sånn til å komme sørover neste helg. Det skal bli kjekt å ta seg en liten titt i butikkene i Lyngdal igjen. Der finnes både Mosters Hus og Bazaren på rekke og rad. I tillegg har de Troll i Eske og Olle Bolle ,som har et godt utvalg av Maileg! Da er det jammen bra at det er egne regler for kjøpestopp når det er påskeferie! Jeg har aldri hørt om kjøpestopp i ferier, har du???


47 kommentarer:

Karin sa...

Hortensia er også min favoritt!! Skal vi ha store selskaper kjøper jeg ofte en i full blomst, klipper av blomstenene og setter dem i oasis i sølvfargede blomsterkrukker- kanskje med en sommerfugl i - og Voila- verdens vakreste borddekorasjon :)))
Men du...den rosa brødboksen var frekk og rålekker!!!!!!!!!...Ppasser desverre ikke i mitt kjøkken ....Takk for inspirerende blogg, besøk gjerne min!

Blå-hvit samlemani sa...

Nei,kjøpestopp i ferier er uhørt!

ha en fortsatt fin dag!

Fjordheim sa...

Nei det går ikke ann å ha kjøpestopp i ferier.
Her i huset er det også stort sett slik at guttene, og det er alle andre i huset, ikke bryr seg så mye om hvordan jeg pynter. Men dei to yngste har jo et eget rom å inrede som dei selv vil, og men kjære har lyst til å ha en krok i mellomgangen. Så vi får se om vi får til det. Etterhvert.
Ønsker deg ei flott uke :)

Sommerhusstil sa...

Hejsa! sikke en fed brødkasse og alle de dejlige farver det ser godt ud. Kram Betina

adales verden sa...

hehe kjøpestopp i ferier, oh nei!!
Halve gleden med ferier er jo små funn;))
kos deg i påsken
klem

ANETTESHUS.COM sa...

*smiler* Nei, kjøpestopp i ferier kan vi ikke ha noe av!!! Ærlig talt;) Du får heller forlenge kjøpestopp-perioden din med x-antall dager i etterkant da, vet du;)

Kjempe-fine bilder! Rosa påske - hvorfor ikke?! Kjøkkenet ditt ser kjempe-lekkert ut i alle fall:)

Ha en fin søndagskveld!

Klem klem
Anette:)

Anne sa...

Nei, det fins vel ingen kjøpestopp i feriar, gjer det vel?;) Ikkje hos meg i alle fall!
Ha ein herleg ferie!
Klem Anne:)

Anonym sa...

KJøpestoppen kan da ikke gjelde i ferie?! Det hadde ikke jeg gått med på!
Stilig brødboks, flott rosafarge :-)

Klem Kristine

Jill sa...

Jeg har sans for din rosa pynt, her hjemme er jeg den eneste med sans for rosa ;-)
Og gutta kommenterer hver gang jeg snikinnfører noe :-)
Var en tur på Plantasjen i dag og der hadde de mange flotte olastblomster :-)
Jeg er helt elendig på å holde liv i disse skjøre grønne skapningene; kjøper stadig nytt men har stort frafall kan du si.
DE hadde en flotters plasthortensia som neeeesten fikk bli med hjem.
Neste gang...da er de tikke sikkrt den står like trygt i platasjehyllen sin :-)
Ha en riktig fin søndag!

På landet sa...

Herlige bilder. Det er vel sånn at er det ferie,tar kjøpestoppen og ferie ;)

Ha en fin uke.

Doris Schmidt sa...

Hello,
What a nice blog!
I like your pic, they are so lovely.
Thanks
Doris

Hjemmekjær sa...

Kjempesprek med rosa påskepynt!! Du har virkelig mye fint å velge mellom når du ommøblerer dine kjøkkenhyller:)
Kjøpestopp er igrunnen et ord jeg ikke har lyst til å bli kjent med...;) Visst er det mye fint i Lyngdal, tar turen dit rett som det er:)

Ha en herlig rosa søndag:D

n i n a s hjem sa...

Nydelig!!!
Knaltøff brødboks :)

Refleksjon på livsvegen sa...

Har ein flott kvit hortensia eg..
Masse flott Påskepynt de har..
Du er flink og har god smak!! :-)

Aashildsvilla sa...

hei hei..kjempe fint kjøkken..klem åashild

by camilla jin sa...

Jeg er ganske sikker på at det 11. bud sier at "du skal kjøpe i din ferie" ;)

Og sukk, tenk at du får pynte med rååååsa brødbokser og annet stæsj uten at gutta bryr seg! Jeg er sååå misunnelig... Men jeg får slå meg til ro med at jeg i det minste får pynte med hvitt i stedet for svart ;)

klem, camilla jin

Siddis back home sa...

Så flott på kjøkkenet ditt, ha en fin søndagskveld!

Juliann sa...

Ja den brødboksen din var sprek! Vil guttane dine ta i den når den er så rosa??? Eller merker du det går litt mindre brød no?? Og jentene et meir??? Det ser ihvertfall ut til at du har pynta ferdig til påske, fint hos deg!

sylvia sa...

hei, nydelig pyntet til påske,he he ja sånn kan man tenke,vi har jo engler og madonna i lange aner,men mannen syntes ikke det er femi,men vi har mye rustikk å,å det er mandig til tusen,ikke mye rosa her,jo ute da,,ønsker deg en flott kveld,
klem

Kos og kaos sa...

Tusen takk for en fantastisk artig og inspirerende blogg! Du tar hverdagslivet på kornet som ingen annen, og jeg må kikke innom bloggen din daglig :-) Jeg synes du har pyntet nydelig til påske, men må nok innrømme at jeg ikke hadde blitt lei meg om jeg skulle ha slumpet til å vinne et par kitschhøns heller.....

Ha en fin uke, og god tur på hytta

Fotograf Trine Bjervig sa...

Helt nydelig! Flotte farger :)

Anonym sa...

Helt nydelig hos deg som alltid:)
Digger deg og stilen din. :)
Kunne bare ønske jeg hadde den velfylte lommeboken din også ;p
Jeg ser så mye fint, men det er ikke så mye man har råd til etter regninger og mat.
Men du er en stor inspirator! :)
Klem

Marte sa...

Jeg har sett brødboksen hos Berthas, og da fikk jeg bare lysst å gå rett hjem og forandre stil! Den er sååå fin! Passer kjempegodt hos deg!

Hilsen Marte

Fru Andersen sa...

Så flotte bilder! Kjempeinspirerende! Etter flere år med veldig minimalistisk og stram stil i hvitt og sort, har jeg fått lyst til å ha det litt mer koselig. Arvemøblene hentes frem fra skjulet og de strømlinjeformede og kjedelige møblene selges på finn. Nå gjelder det bare å tørre litt mer på fargefronten!

Rosa sa...

RÅÅÅÅÅÅÅÅÅSA!

heilt etter mitt hjarta :)

Safina sa...

Ingen kan måle seg med deg♥
Som tiligere sagt u har det flott hos deg!
kos

xxx

Bitteliten sa...

så lekre farger! Skikkelig herlig vårlig og påskefint!

Blått til lyst sa...

Flott og fargerik påske!
Vi har nok ganske forskjellig stil, men det er jo akkurat det som er artig med surfe i bloggene - se noe annet enn det vi har hjemme.
Men, radioen trenger jeg ikke se hos deg, den har jeg selv, hi, hi. Det var da noe!
Og, nå håper jeg inderlig du blogger feriebilen din. Damer er rågode til å pakke, men kan man ha kurver på panseret, eller bak, med blomster, som hos en gammel 2 CV ?
Jeg er spent! :) :)

Vårt Hus sa...

Velkommen til Lyngdal Emmeline! Butikkene bugner av vakre ting. Og her i Lyngdal har vi aldri hørt om kjøpestopp- tvert i mot- her er det shop til you drop! Måtte vi bare få et flott påskevær.
Klem Yvonne

prinsesselinn sa...

Heisann;)
Rosa er joalltid en vinner, iallfall hos meg ;) hehe.
ha en finfin uke unge dame,
Måtte den bli full av solskinn her hos oss ;)

mali-mo sa...

Kjøpestopp i feriene? Men kjære vene, det er jo bare et rykte. FINNES ikke noe hold i det. Not at all.

Syns tydelig å huske at det samme ryktet verserte da vi var på sørlands-sommerferie for etpar år siden. Haha. Jammen fikk jeg utnyttet hver kubikkcentimeter av den stasjonsvognen :)

Nå har vi svær SUv aktig bil, og jeg tør knapt tenke på hva jeg kunne fått plass til på en biltur fra Kristiansand til Bergen. Måendsvis med knekkebrødspising og en real dose av din egen luftsparing i etterkant tenker jeg. Nåja. Siden veien vår er tatt av flommen er kjøpestoppen en tvingende realitet her i huset. Mine nøye utvalgte og utrolig vakre fliser til det fremtidige gulvet i gangen får også ligge i fred i butikken et halvt pårs tid tenker jeg. Akk. Men vei bør man jo ha. Naboen som deler vei med oss er spesielt opptatt av at det må ANLEGGSMASKINER på plass. Og de er neimenn ikke billige disse guttene med store maskiner. Jaja. Knekkebrød og luftsparing og vei (og ganggulv med hull).

Digger pastellpåske! Her blir det barnehagepyntpåske. Jeg eier faktisk ikke påskepynt her hjemme, alt er på hytten ;) Ser jeg har rom for fremtidige innkjøp her når veien er fiks ferdig & betalt for ;)

God ny uke!

Berthas Oldebarn sa...

Emmeline goes pink! Det er jo helt herlig...Jeg elsker også rosa. Tror ikke det blir kjøpestopp for deg i påsken. du må ta turen innom Drømmeplassen i Kristiansand! God tur & kos dere!
klem Hege

Ruths datter sa...

I ferier må en jo kjøpe noe.En skal jo ha et minne om hvor en har vært selv om man er der hvert år.Pytt san.

Hilsen fra landet sa...

Men er du lei av det gule allerede slik at påsken blir rosa?! :fnise:
GG finnes ikke i nærheten her så jeg får nøye meg med å nyte hos deg :-)

Tullefrans sa...

At noen har tendenser til å ikke se/ikke bry seg om hvordan nipset ser ut er nok en kjent sak!

Her i gården har jeg faktisk prestert å male kjøkkenet rosa (skulle egentlig være beige-med-litt-rødt-i) uten at dette har blitt nevnt verken før eller siden.

Og godt er det!

Kine sa...

Nydelig med så mange farger. Jeg blir mektig inspirert!

Brennagjengen sa...

Kjempe fin påskepynt :) Helt etter min smak! Og nye brødboksen var sprek! Her i gården merkes det heller ikke om gardinene er nye eller borte for den saks skyld og om man spiser av en rosa asjett spiller vel ingen rolle så lenge det er mat på den... ;) Så da er det bare å pynte i vei!

Ha en fin mandag!

Christel sa...

Hei hopp:)
Kjøpestopp! Hvem har innført noe slikt tull. Det er jo når det er ferie det er gøy å kjøpe.. Fordi da ser man jo helt andre ting og så er det viktig å kjøpe minner fra steder man har besøkt;) Jeg har forresten blogget om mine lyse lette kaninfigurer laget av bla sjokoladeformer;)

Unknown sa...

Nå har jeg fulgt bloggen din i et par uker, og blir stadig så inspirert. Morsomt å høre at du nevner Lyngdal, siden jeg er derfra. Mosters Hus og Bazaren er absolutt must-butikker der, det er helt sikkert!

Merethe sa...

Oioioi, vi skal til Lyngdal i sommer, og bo der ei hel uke. Å da skal jeg ihvertfall ikke dra tomhendt hjem. Har du kanskje tips om interiørbutikker, siden du "bor" der selv???:))

Ha ei fin påske på sørlandet:))

solveig sa...

så lekker brødboks!! leter etter sånn, helst i rød-men finner ikke hvor de selger slike.... vet du noen steder jeg kan lete?

Emmeline sa...

Hei Solveig.

Denne brødboksen kommer fra BRUKA, du kan gå inn på www.brukadesign.se og sjekke hvem som forhandler disse i nærheten av der du bor. Min kommer fra Berthas Oldebarn på Sletten Shoppingsenter, hvis du bor i Bergen har de iallefall:)

Mona sa...

Jeg har lenge vært på leting etter en klokke som passer inn på kjøkkenet mitt. Veggklokka du har er egentlig akkurat en sånn jeg kunne ha tenkt meg. Hvor har du kjøpt den?? Nydelig blogg forresten:)

Anonym sa...

Nå begynner det å bli overkill i huset ditt. Påskepynten synes jeg var smakløs. Green gate opp og ned i.. uff. Ta deg en pause fra interiørverden. Denne klisne stilen er så på vei ut, og du har vel nok av kopper og kar som det er.

Unknown sa...


馬祖徵信社
馬祖縣徵信社
香港徵信社
大陸徵信社
美國徵信社
台北徵信社公司
台北縣徵信社公司
台北市徵信社公司
新北市徵信社公司
桃園徵信社公司
桃園市徵信社公司
桃園縣徵信社公司
新竹徵信社公司
新竹市徵信社公司
新竹縣徵信社公司
基隆徵信社公司
基隆市徵信社公司

Unknown sa...


彰化縣徵信社公司
南投徵信社公司
南投市徵信社公司
南投縣徵信社公司
雲林徵信社公司
雲林市徵信社公司
雲林縣徵信社公司
嘉義徵信社公司
嘉義市徵信社公司
嘉義縣徵信社公司
台南徵信社公司
台南市徵信社公司
台南縣徵信社公司
高雄徵信社公司
高雄市徵信社公司
高雄縣徵信社公司
屏東徵信社公司
屏東市徵信社公司
屏東縣徵信社公司
宜蘭徵信社公司
宜蘭市徵信社公司
宜蘭縣徵信社公司
花蓮徵信社公司
花蓮市徵信社公司
花蓮縣徵信社公司
台東徵信社公司

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails