torsdag 3. juni 2010

I wanna dance with somebody


En gang tilbake på åttitallet hadde Emmeline sin storhetstid. Hun sminket seg med blå maskara og brukte hvit leppestift fra "Charlie." Starlet, Romantikk og Tuppen og Lillemor var favorittblader, og Emmeline hadde gigantiske øreringer og kreppet hår. Den aller største heltinnen var Whitney Houston, fordi hun sang bedre enn noen andre!

Stakkars Whitney spilte ikke sine kort så bra. Tiltross for at hun sikkert kunne få hvem-som-helst av kjekkaser valgte hun en kjip klovn, og etterhvert gikk det ganske elendig. Emmeline har likevel fortsatt å støtte Whitney, uten at det hjalp særlig mye av den grunn. Hun hadde først alle LP-platene, etterhvert alle CD-utgivelsene og selvfølgelig har hun en egen Whitney mappe på Ipoden!

På søndag entrer forhåpentligvis Whitney scenen i Stavanger, og Emmeline er selvfølgelig på plass, dog uten kreppet hår og hvit leppestift! Det spiller ingen rolle om Whitney halter og er litt hes, Emmeline skal klappe og synge med anyway! Allerede i morgen setter Emmeline og Bollerina seg i bilen for å kjøre til Stavanger og der skal vi storkose oss. Vi skal bo på hotell i Sandnes (* nær interiørbutikkene) Vi skal sjekke Søstrene Grenes mange rarieteter, og vi skal kose oss med bloggevenner og andre gode venner. Bloggerapport følger trolig underveis! 


-og hvis du lurer på hvorfor jeg har uendelig med bilder av en rød solstol i dette innlegget? Jo, dette er en av gavene som Emmelinemannen fikk til bursdagen sin i går. En Baden-baden stol i rødt og hvitt, kjøpt på Living. Emmeline har egenhendig kåret denne versjonen til den peneste i Baden-Baden-stol-familien. I lunsjen på Emmelines jobb er det noen (-og jeg sier ikke hvem) som vifter med en reklameavis og påstår at det ikke spiller noen rolle hvilken farge disse stolene har? **OMG liksom Dermed har Emmeline laget en fotomontasje med den gamle stolen (*som ikke overlevde årets snørike vinter) -og ny stol! 

Uten å være frekk mot den gamle stolen, så er det vel ikke noen tvil om hvem som er penest? Nå mangler bare sommerværet, så er solstol-lykken komplett. Her venter malerkosten! SEE U in Stavanger SOON:) 

            

41 kommentarer:

Anonym sa...

God tur på konserten:)
Angående stolen som Emmelinemannen fikk i gave: Emmelinemannen må sitte mye og lenge i den nye stolen sin i helgen! Kem vet når han får Emmelinefri igjen!?
Randi s

Emmeline sa...

*Ler godt av Randi og er helt enig!

Emmelinemannen skal jo snart sykle Nordkapp-Lindesnes og trenger en SOLID opplading i solstolen om dette skal gå bra...

Så dette er GRUNDIG gjennomtenkt og handler IKKE om at Emmeline selv ønsket en stol som matchet koppene!

Eirin Bjørnstad sa...

Hei og takk for at du har en så flott blogg. ;-)
Siden du skal til Stavanger vil du kanskje lese en Tromsøjentes opplevelse av byen?
http://sagtmedhjertet.blogspot.com/

Kos deg på konsert!
Det er alltid en deilig ting.

Alt godt fra Eirin

Hilde Heimdal sa...

Hehe kjenner meg igjen med kreppet hår,blå maskara (bare en kort stund) og hvit leppestift :))) whitney likte jeg :))

men du så jo så flott ut atte på det bildet !! :))))

Hilde Heimdal sa...

og fiiin stol ja :)

Løvetann sa...

Hei Damen! Ville berre sei at du må kose deg på tur. Eg står som du kan tenke deg på håve i arbeid om dagen, hadde ikkje trudd at sreik var så mye stress. Skulle forresten vore på Solstrand med den "nye jobben" nå men det gjekk ikkje.

Klemmar og smil fra L

Refleksjon på livsvegen sa...

Den stolen var FIN!!

Emmeline sa...

Tusen takk Sigrid. Skal printe ut din kommentar og levere den i lunsjen som bevis;)

Barbros lille atelier sa...

Du så jo bare helt smashing ut på bildet!! Gøy å se bilde av deg fra "gamle dager". Like flott den dag i dag:-)

Knallfin stol og!

Klem

Ingvild B sa...

Haha Herlig...
Kjente meg igjen i mye fra 80 tallet ja! ...

Kos deg i Stavanger :)

Mariann sa...

haha.. ja blå mascara er no ein ting. Der har eg også vore på åttitalet. Men det er så godt som umuleg å få tak i blå øyenskygge (eg brukar skyggen som "eyeliner" og det er fint!). No er det så godt som slutt på den blå frå MaryKay, men finn eg likeeins farge? Næhei! Eg sat forresten ein del hårmodell på åttitalet for ein frisør som trente på brudefrisyrar, og då måtte ho tupere håret. Men eg fortsatte like godt tuperinga - skulle jo på byen same dag! Endte opp hos same frisør to dagar etterpå storgråtande fordi håret var ei einaste stor flokekake. Det gjekk med to flasker babyolje og nokre timar for å redde det...

pensjonat frua sa...

Herlig stol og herlig fortelling nok en gang!!! :-) Go tur til deg!

Lisbeth sa...

Superflot stol med den lækreste farve..!!!!

Rigtig god tur til konserten, jeg håber ikke hun må hjælpes ned af scenen midt i det hele.
Hvor trist liv hun har haft trods den flotte stemmen..:-(
Hun skal på scenen her i Danmark i aften, spændt på hvordan det går.
Men hvis dere alle hjælper til med at synge så går det nok..:-o)

Hej fra Lisbeth

Tante sa...

Her i gården var vel åttitallet heller svart, kort svart hår med lang lugg, smokey eyes lenge før det ble moderne, røde lepper. Hei, vent litt, er det ikke sånn jeg ser ut idag også!Der ble jeg tatt på kornet gitt..

Ruths datter sa...

Herlig rødfarge på solstolen og så søt du var da. På bildet av deg. Kult med jentetur til Stavanger. Kos dere.

Lobeliadamen sa...

Flott stol og lekkert bilde :-) Husker også noen gule leppestifter som smakte sjokolade og karamell. Mener de hadde en marihøne på seg.
Tupert hår og bleke dongeriklær var jo også en slager. Har funnet ut at jo verre vi så ut, jo mer moteriktiog var vi :-)

Enjoy Whitney!
W

Hege sa...

Kos deg på konsert - jeg er faktisk skikkelig misunnelig. Jeg vil også dance with somebody!

Charlotte sa...

Du beskriver deg selv som om det skulle vært meg. Vel, jeg hadde ikke kreppa hår, men permanent... Ellers likt! Eeeeeelsket Whitney!!! Kos dere masse på Stavangertur og konsert :-)

Ellers så angrer jeg nå som en hund på mine svarte Baden-Baden stoler... Kommer til å drømme om den fantastisk flotte og røde stolen, mens jeg ligger der i min triste og leie svarte... :-( Men, men... får vel bare ta det med et smil og være fornøyd med om solen dukker fram!

Ha en strålende torsdagskveld :-)

Jannicke sa...

For å være et 80`tallsbilde må jeg si du så veldig glatt og fin ut på håret!! men leppene kjenner jeg igjen - konstante hvite lepper var en klassiker gjennom hele denne "herlige" perioden.
Et flott ungdomsbilde av deg, og døtrene dine er som snytt ut av sin mor (det er de jo bokstavlig talt også, haha).
Tusen takk for veldig koselig hilsen til meg!
ja, nå regner jeg absolutt med at vi sees live. Nå vet du hvordan jeg ser ut, og jeg vet hvordan du ser ut = et godt utgangspunkt!

Forrige innlegg du hadde fikk meg til å ploge meg gjennom ALLE stillben innslagene. Og jeg må si meg enig. Her er mye likt. Men så er der noen PERLER innimellom.. uten å nevne navn.. Ingen nevnt, ingen glemt.. ;o)

Lykke til med ditt FLOTTE bidrag :o)

Klem J.

Anonym sa...

fantastisk fin farge på den stolen.. :o) Du må kikke litt rundt i Stavanger sentrum, vi har og noen koselige interiørbutikker. ;o)

Snuskebassa sa...

Hold deg til kreppet hår, hvit lebestift og blå mascara, så er det lettere å kjenne deg igjen....
Klem fra Liv

Anonym sa...

God tur til Stavanger Emmeline:-) Jeg har vært i Sandnes med jobb denne uke, bodd på Gamlaverket og har brukt frikveldene med å kikke i mange flotte butikker. I går haddde de langåpent til kl 22.00.... heldige meg!!! Da hadde de supre tilbud og hele 25% og 30% på alle GreenGate produkter:-)Du kan tro at ettermiddagsflyet til Bergen er fullastet i morgen;-) Det er også en butikk som har masse flotte PIP varer, jeg er helt betatt av de nydelige "mokkakoppene".
Nyt helgen!!! Hilsen fra Hildemor

Rosa sa...

kul stol! Eg var nok ikkje gammal nok til krepp og blå mascara, men whitney likte eg ;)

God tur til Stavanger!

Marit i Trøndelag sa...

Du er jo bare helt herlig! Selvfølgelig er det mannen din du tenker på når du kjøpte den røde stolen, skulle bare mangle, Emmeline er jo omsorgsperson til tusen!! Håper du får en fin tur til Stavanger, skulle gjerne vært der (med kreppet hår og gedigne rosa plastringer i ørene?) men har intense maleprosjekter på gang hjemme som jeg forsøker å ro iland...
Fortsett å blogg, Emmeline! Du er den beste!
Stay cool!

Klem fra Marit.

Gyngestol og kaffigrut sa...

Åå herlige åttitall, så flott du var!
God tur, kos dere i Stavanger!

Unknown sa...

Ja, endelig en som innrømmer å ha brukt "Charlie" !! !! Det var KUN Charlie nr 20 som gjaldt! Så lys rosa at den nesten var hvit. Utrolig gyselig!!:))

Ancas sa...

Flotte stoler det der:)den rødfargen var nydelig.
Ønsker deg en riktig god tur:)

camilla

Emmeline sa...

Halloen Marit i Trøndelag....Kjenner jeg blir litt svett her jeg sitter;) Skal si dere begynner å kjenne meg godt. Men nå har jeg altså malt sånn at krampen tar meg...For å kompensere for jentetur og greier. Litt verre er det at det er meldt KNALLVÆR og Emmelinemannen og de resterende barna ikke kan bruke altanen da gulvet er nymalt og ikke kan benyttes, med mindre man er god venn med Karlson på taket!
Da er det jo godt å vite at man kan sette solstolen på kjøkkenet og drikke av matchende kopper...det er OMSORG i praksis vil jeg si:)

ANETTESHUS.COM sa...

Er sååå enig med deg! Whitney er STOR!!! Skulle gjerne vært på den konserten!!! Kos deg, Cecilie!

Stooor klem
Anette:)

Oooo, I wanna dance with somebody ...

Anonym sa...

Velkommen til vår vakre by Stavanger♥
Nyt byen og konserten i Sørmarka!
Linnea

Maria Therese sa...

Oioioi. Skal si du lever farlig! Å bo i Sandnes kan raskt bli farlig dyrt med alle de fristende interiørbutikkene - tro meg, jeg vet! Selv er jeg så heldig å jobbe på en av dem :)

Anonym sa...

Hei!
Bare elsker rødt, og den stolen var topp.
Velkommen sørover, og du vil nok storkose deg i Sandnes som har mange tilbud i butikkene i disse dager:)

tinemor

Lise sa...

Ha ha, nå har jeg skrattet meg gjennom dine mest populære innlegg, og må bare kommentere (selv om du ser ut til å ha nok av tilhengere -man kan jo få prestasjonsangst av mindre). Du skriver utrolig bra! Noe av det bedre jeg har lest, faktisk! (og jeg leser mye) Flotte bilder, humoristisk stemning - kan man be om mer?

Hos Jorunn sa...

Så stilig bilde av den flotte røde stolen og den hvite bakgrunnen..det bildet "dro" meg inn hit. Så heldige dere er som skal på konsert idag, må kose dere masse. Flott bilde av deg forresten! Ser så koselig ut på verandaen, likte gamlestolen og utsikten. Klem fra Jorunn

Landstil sa...

Hei på deg
For det første; utrolig bra innlegg du har; jeg liker perspektivet du har på ting og tang=) Og som gammel journalist synes jeg desverre det er altfor få gode innlegg å lese; som klarer å fange leseren,- men det gjor du til fulle!!!
Ser du skal til Stavanger; håper du har fått med deg at vi i Landstil har åpnet ny butikk i Madla Amfi! Den er absolutt verdt et besøk! Anywhy; ha en strålende helg!
Mange hilsen fra Tone i Landstil

re:signert sa...

Så fantastisk fargerikt med den røde stolen. En helt perfekt rødfarge faktisk! Titter på bloggen din og blir inspirert. Knall. Relativt ny i blogglandia, men har begynt å føle meg "hjemme". Det er så mye fint og kreativt å se. Stå på :-) Signe

Hilde sa...

Må bare si at kokosbollekaka di gikk ned på høykant på lørdag!!!
Hilde

Unknown sa...


桃園徵信公司
雲林徵信公司
徵信社公會
徵信社尋人
徵信社工作
商業間諜
抓姦委託調查
外遇徵信社
結婚週年
第三者背景
夫妻
外遇抓姦
澎湖徵信社
豪門婚姻
貴婦
養男人
大陸徵信社
夫妻財產
澳門徵信社
淫婦
婚變
北京徵信
外遇二奶
北京徵信社
婚姻暴力
徵信達人狗仔網

Unknown sa...


監聽器材
離婚諮詢
監聽手機
財產調查
電話監聽
網路詐欺
女人偷腥
肉體外遇
商業調查
信用調查
婚姻諮商
婚姻問題
老婆外遇
外遇處理
筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查

Unknown sa...


偷腥
債務處理
優良徵信協會
劈腿
外遇處理
大陸包二奶
女人外遇
如何找優良徵信公司
如何找徵信公司
如何找徵信社
婚外情
婚姻挽回
尋人
徵信
徵信社
找人
抓猴
挽回婚姻
外遇沖開
捉猴
海外抓姦
跟蹤
贍養費
偵探社
包二奶
女人徵信

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails