tirsdag 15. juni 2010

Teppetips


En liten fugl har kvitret om at det har kommet GreenGate tepper på Kid. Til Kid priser? Dette måtte jeg umiddelbart undersøke. Dermed gikk turen til Kid i dag, og ganske riktig, der hadde de fått rosemønstrede romantiske matter som passer til ALT annet enn skitne føtter:)


Selv om det ikke er en direkte kopi av GreenGate teppene som pryder soverommet på hytten , så er det ikke langt i fra iallefall! Emmeline har jo ved en tidligere anledning lagt seg ut med danske designere her på bloggen, da hun spøkte litt med kopiering og sånn. Dermed har jeg på ingen måte tenkt å si noe som helst etter denne oppdagelsen...


For der ute i verden sitter det sikkert en Kid designer som plutselig blir veldig rasende og sender hat-mail til Bergenske masekråker fordi det SLETT ikke er GreenGate sine tepper som var inspirasjonskilden. Neida det var tippoldefars rosehage faktisk -og Emmeline må ikke komme her og komme her, og hun må bare ikke tro hun er noe. Det har hun nemlig gjort før, trodd at hun var vittig faktisk. På en sånn måte at hun nesten ble utvist fra symiljøet i Danmark (*uten at det ville ha spilt noen rolle, da Emmeline ALDRI ville ha fått innpass i noe symiljø, uavhengig av nasjonalitet:) 

Men Emmeline er heller ikke mer lojal, enn at hun har støttet Kid med å kjøpe et rosemønstret teppe. Eller rettere sagt en liten dørmatte;) Sånn at man har noe å sette beina på når man broderer rosemønstret bringeduk for eksempel. Eller kanskje man bare skal legge fra seg den rosemønstrede lommeboken på et mathcende underlag? Da er det kjekt å ha en sånn matte! 




















At Emmeline må rope: IKKE GÅÅÅ PÅ MATTEN (*din tosk)-DEN ER JO BARE TIL PYNT, SER DU IKKE DET? er en ting. Etter en uke med hvitt nymalt gulv er jeg nemlig i gang med å pådra meg et kunstgress-knott-stress-syndrom. Når man kommer hjem fra jobb og møter hele  Emmelinesønnens fotballag inne på kjøkkenet, med saft og fotballsko og stemmeskifte og riktig godt humør. Da kjenner Emmeline seg klar for en ferie. Alene! Ved nærmere ettertanke skal den tilbringes på en rosemønstret matte, i matchende omgivelser, fri for fotballknotter og dens eiere;) SEE U AROUND! 

 

27 kommentarer:

Anonym sa...

Hvor lenge var Adam i Paradis ? Eller var det Eva? At noen i det hele tatt kan male sitt gulv kvitt er ubegripelig. Fint på bilder , men in real life? Madness. Lykke til med kunstgress kulene.
God natt fra randi s :)

Line fra huset på landet sa...

Det er virkelig helt supert at andre leverandører, som Kid, "kopierer" litt. For hvem vil ikke ha akkurat samme matten, bare til en rimeligere penge ?? vel, jeg ser at det ikke er samme matten jeg heller da. Hvem slår GG når det kommer til rosemønster liksom ? det måtte jo ha vært Cath Kidston i tilfelle.Hoho. Men tenk da Emmeline...denne matten kan man jo faktisk ha råd til å kjøpe to av kanskje...hvis noen skulle være så uheldig å gå på den mener jeg:o)

You go girl...på matten:) (hihi! fintenkt der ja..)
God klem fra Line

Bringen Blomster sa...

Så fine matter, men så synd at e må kjør i 2 tima (en vei) for å kom til nærmeste KiD... Kanskje 3 i disse bobiltider når e tenk meg om :)) men det e det sikkert verdt, før de va FIN!
-synnøve-

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja nå må du passe deg og bruke din bloggmakt riktig. :-) Jeg er vel ikke så glad i kopiering, men INSPIRASJON kan vi kalle det!

Emmeline sa...

*ler godt av Randi:) Jepp.... det er sånn det er med oss interiørgale. Har et lønnlig håp om at det vil bli LITT bedre når jeg bare kommer meg i havn med alle strøkene.....Men da må den bedre halvdelen komme seg på sykkelen, og jeg kjenner at det bør skje snarest!!!

Minka sa...

Hihi...Jeg er stille enig med deg..Men samtidig er kopiering kommet for å bli, og til tider er det ikke alltid dårlige kopier. Kid er ett godt eksempel, de begynner virkelig å komme seg synes jeg. Og ikke alle har lommeboken full til alt enn ønsker seg, så jippi for ting til litt rimeligere penge. Da kan man kjøpe noe originalt og noe mindre originalt som er med å bidrar i helheten..Jeg ler så tårene triller når jeg leser dine innlegg..Hvite gulv er en stor drøm for meg som jeg håper ei gang blir mer enn en drøm, selv om jeg vil havnme i slike situasjoner som du har,hehe..klems

Fossestua sa...

Hi hi, du skriver bare så herlig , og jeg kjenner humøret stige mange hakk, når jeg er inne på bloggen din å leser :)
Tusen takk, Emmeline, du er gull verdt :)
Klem fra Fossestua

Tuppelure sa...

Du skriver utrolig bra. Koser meg med innleggene dine og humrer for meg selv. Takk for KID tipset, skal tusle en tur innom der etter frisørtimen i morgen!

FruLykke sa...

Må si at bloggen din er en gledes spreder!! Jeg er helt bergtatt av måten du skriver på. Jeg lever meg virkelig inn, og hver ett innlegg lurer frem et smil å en liten latter :D
Jeg er akkurat begynt å blogge litt. Ikke helt teket på det, men prøver :) Jeg gleder meg til å lese neste innlegg på bloggen din hver dag :)

Takk for inspirasjon og gode tips!

beate sa...

Kid, here I come!!!!!
Digger billige kopier jeg...

nyt dagen!

klem beate

Fidus sa...

Kid er sterkt undervurdert... Kopiert? For meg som er helt blank på merker, Greengate eller eller Redgate eller hva nå det heter- jeg kan jo ikke vite om deter kopiert, nesten kopiert eller ikke kopiert- jeg kan si om jeg syns det er fint eller ikke, jeg. Du har en fin rosematte. Og det er klart, det er ikke alt som passer sammen med hvitmalte gulv og lyse gulvtepper. Derfor malte jeg gulvet i yttergangen hvitt. Flott kombo med fotballstøvler, skateboard, skøyter osv. Ha en flott dag!

Jannicke sa...

Jeg lider også av det knottesyndromet.. riktig så ubehagelig :(
søte matter,
veldig Emmeline :o)

Fin dag, noke en solrik en!!

Klem J.

Landcharm sa...

Utrolig fine og fargerike matter!
Og som kommentar til anonym her, så kan jeg si at det går utmerket ann å leve godt med hvite gulv!

Siw sa...

Hihihi ;) ...ved nærmere ettertanke, ja - det skulle bli en kjedelig ferie :) Du finner nok en middelvei mellom knotter og tepper! Lykke til :)

Hilde Heimdal sa...

Hehehehe :o)

At de ikke kan skjønne at tepper bare er til pynt !! :P

Ragnhild S sa...

Knottesyndrom her i huset også, men her er det far som drar de inn, så han får støvsuge også! Mine gulv er ikke hvite da, så kan tenke meg at ditt problem er større enn mitt;)

Flotte tepper, takk for tips!

Loppeklem på en onsdag!

Hanne sa...

Takk for supert teppetips. Litt langt å løpe til nærmeste Kid - 6 mil - men kjøpe? Ja, definitivt!

Wenche sa...

Ikke dum denne matten da! Og så må jeg le litt av dette innlegget;)
Du skriver så vittig:)

Ha en fin dag:)

Det lille huset med druehagen sa...

Oj...her er det bare å løpe og kjøpe. Blir Kid tur på meg i morgen. Kopierer deg;) fnis
Ha en flott dag
Klem Gro-Beate

Marit sa...

Hehe... Du skriver fantastisk bra og er min favorittblogg :)
Gleder meg til fortsettelsen!
Ha en super kveld :)

-Marit-

M sa...

"Kunstgress-knott-stress-syndrom".....hihihihihihihihihi!!!!
Jeg er sikker på at jeg kunne ha samlet til en hel fotballbane iblant.....og da ekkje mor ty...
Tidig med teppehistorie, ha en fin kveld!
Klem, M

Anonym sa...

Hei. Fikk boka i posten i dag, TUSEN TAKK.Klem fra Hildehg. PS. takk for teppe tips.

Lottemora sa...

Lo så jeg fikk vondt i magen da du skildret Kunstgress-knott-stress-syndromet

Fru Rosas Hjem sa...

Passer meg utmerket:)) Jeg skal nemlig en liten tur til byen imorgen og da blir det en tur på kid også skjønner jeg:))


TAKK for tips:))

Danden sa...

Åååå, FOR noen fine tepper!!! I skrivende stund holder jeg på å vri hjernen som en hvilken som helst oppvaskklut for å finne ut om der er noe rom i sommerhytta vår som mangler et teppe. De var jo bare såååå flotte, romantiske og idylliske, og jeg er sikker på at de i seg selv kan gjøre underverker på hvilken-som-helst familieproblematikk? Eller var det å ta litt hardt i, kanskje? Hehe... Tror ikke jeg kan klare meg uten, faktisk! Hmmm.. man kan jo alltids henge dem på veggen også? Da fungerer de jo som lyddempere, og da blir de jo rett og slett PRAKTISKE også?? Og ikke skitne! Kommer enda ikke på hvor jeg kunne hatt et sånt teppe, men skal fortsette å tenke og takker så hjerteligst for tipset! Klem fra Randi B-N

yanmaneee sa...

paul george shoes
cheap jordans
off white
stone island outlet
kd shoes
nike off white
yeezy
curry
bape
curry shoes

Unknown sa...

replica bags near me that site b5z95z5j37 replica bags los angeles replica bags dubai you could look here y9j16l3k09 replica bags online pakistan 7a replica bags wholesale replica hermes t7u96h2y41 replica bags wholesale mumbai

Related Posts with Thumbnails