onsdag 27. januar 2010

På loftet
Den øverste etasjen hos oss er mye mer shabby enn den er shic.... Den skulle for lengst hatt noen solide strøk med maling, listene glimrer med sitt fravær og den generelle konstruksjonen er så som så;) Aller mest roper loftet på vaskebøtten, men siden Emmeline er en skrekkelig dårlig mor, blir det helst med tanken.På loftet er det ubloggifisertbart nittini prosent av tiden. Innimellom truer min eldste sønn med å opprette en blogg der sannheten om Emmeline skal komme frem. På sannhetsbloggen skal han publisere bilder fra gutterommene på loftet. Hos kompisen nede i veien, er det nemlig moren som vasker!Da svarer jeg at en sånn sannhet faktisk kun handler om gutteklubben grynt og gnuff, og ikke om meg.  Det er temmelig lite lurt å vise hele verden hvordan tingenes tilstand er på loftet. Det kommer sannsynligvis til å fungere som en negativ kontaktannonse. Løp for livet jenter. Her kan dere se hvilket arbeid som venter. 

Da er det godt å vite at  Emmelinemannen mener at ALT kommer til å ordne seg, helt av seg selv! Vi må bare få guttene vel plassert i militæret. Gudene må vite hvilke triks man har på lager i militæret? Trolig er det trusler av atomvåpenkaliber! I dag, for første gang i løpet av tre år som interiørblogger, har jeg altså knipset jenterommet på loftet. Josefine som bor her til vanlig, er faktisk i startgropen med oppussing. Det mangler maling i vinduskarmer, det mangler knotter på skrivepulten, og det mangler nye møbler -men hun er i gang! På toppen av ønskelisten står SKJELL lampe...og det skal på en måte bli prikken over i-en:)


Den observante vil nok se at Emmelinebarna også overtar mine puter og pledd, og at de pynter villt og uhemmet med det de finner, for eksempel julekulegriser! Jeg oppdaget først i dag at den gamle tallerkenhyllen fra kjøkkenet har blitt dvd-hylle på pikerommet:)
Her venter den danske oppskriftsboken, gjærbakst og vannaerobic...Håper dere har en fin onsdag:) Tudelu!61 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempefint! Likte veldig godt skråtaket, utrolig koselig! Klem fra Eli

Tracy sa...

Very pretty!! :)

Ingrid sa...

Kjempefint jenterom, med mange lekre tekstiler! :)

Kari sa...

Det kan jo ikke være det verste i verden å være datteren til Emmeline, når man kan pynte med julekulegriser og avlagte puter og quilter ;) Det var en kjempekoselig og stilfullt jenterom!

MammasHus sa...

Ha, ha, harde fakta fått fram på en humoristisk måte. Her hos oss e da onsdag og eg har ikkje sett skittenklær på vaskerommet sio i helgo. Eg går faktisk ikkje ned i kjellaren der tenåringsguttane har sitt ulverede, uten at eg må. Fin nyoppussa kjellar som ser ut som et grishus, ja,ja. Eg trur da blir folk av dei til slutt, men da viktiga e å ikkje få dei til å tru at alle andre gjere alt for dei!!! Ha ein super kveld! Klem

Unknown sa...

For et fint rom! Skikkelig god stemning. :) Sånne lappeteppeputer bestilte jeg også fra Nordhjem. De kom i posten i dag. Kjempestas! Ha en god kveld.

stjerneglass sa...

For et fint jenterom!
Hvor er skatollet kjøpt?

Eva sa...

For første gang havnet jeg her inne, og måtte trekke på smilebåndet.. Jammen kjenner man seg igjen i det du skriver.. Nydelig jenterom, og synd at mine småpiker er flyttet hjemmefra.. Her var det ideer å hente..

Beth sa...

Syntes det var utrolig koselig på loftet jeg...:-)
Lyst og lekkert med et koselig skråtak...
Joda, kunne faktisk bodd der...

Og at ALT ordner seg av seg selv, ja, det er noe ALLE mannfolk tror...:-/ HO, HO sier jeg...

Hilde Heimdal sa...

Fargerikt og kjempefiiint :)))

Tones landliv sa...

Det må være alle unge jenter sin drøm det der!! Kjempekoselig, og du er rågod på å skrive koselige innlegg :)

Cecilia sa...

Beautuful, lovely colors and fabrics!

dolamorola sa...

Åh for et herlig pikerom!! skulle gjerne hatt det selv da jeg bodde hjemme ;)

haha.. du forteller så bra! sitter å humrer for meg selv nesten hver gang jeg titter innom hos deg!! ;) du får det meste til å høres morsomt ut du! ;) og fine bilder tar du og! :)

Nooria sa...

Det er en sann trøst å lese at du har rom i huset som er ikke-bloggifiserbar... samtidig så var jo dette rommet du viste frem her veldig vakkert!

Det blir litt vanskelig å tro at de andre rommene er så veldig mye verre, men siden det er den ellers så sannferdige Emmeline som sier det, så må jeg vel tro det ;-).

Tonje sa...

Det var ihvertfall rimelig bloggifiserbart i dag. Kjempekoselig jenterom!

Anonym sa...

Jeg synes loftet deres er kjempefint! Hvitt og lyst - akkurat sånn som jeg har lyst til å gjøre oppe hos oss. Men min mann nekter å male panel! Med det resultat at jeg ikke oppholder meg oppe mer enn nødvendig!

Klem Kristine

Anita sa...

Lite å skamme seg over der ihvertfall! Og den julekulegrisen var helt i min smak!! Skal tilbake til strikketøyet jeg nå :0)) Kos dere!

Oliv / Garasjeloftet sa...

Lekkert :-)

Minka sa...

For et lekkert jenterom, så kjekt med loftrom, mye muligheter med slikt..Og takk for titten, var ett artig innslag...

Unknown sa...

For et lekkert rom! Masse herlige tekstiler!
Jeg må bare si at jeg smiler like godt hver gang jeg leser innleggen dine, du sriver så levende og godt!

Ha en fin kveld, kos deg:)

sylvia sa...

hei på deg,
veldig godt sagt til din sønn.
syntes din datter har det flott.nnydelig jente rom da.
ha en fin dag emmeline.
klem fra sylvia

susan`s side sa...

Mannen min truet også om lage blogg om "vintermennesket" susan, det kan du lese om her hvis du vil
http://susans-side.blogspot.com/2010/01/statministeren-skal-lage-blogg-na.html

Tina - Oppussing og Drømmer sa...

Synes det så riktig koselig ut der oppe jeg! Jeg har også prosjekt på gang på loftet mitt. Det er blitt soverom og tv stue for tenåringen i huset. Han var superglad da han fikk en hel/halv etage for seg selv, men igår var det plutselig ikke så ok likevel:( Han likte ikke skråtaket...han skallet seg i taket nemlig! Neimen ikke lett å få dem fornøyd...:(

Tina:)

Britten sa...

Der var det omtanke for detaljene.
Den jenta slekter på sin mor !

;-)

Fjordheim sa...

Det var jo et flott rom det der da. Gutterommet kan jeg veldig godt se for meg hvordan ser ut. Har to gutter selv. Bare så synd at ikke alle er i militæret nå lenger. Eldstemann her har ikke vært i militæret. Men han har bodd et år på hybel. Og rommet hans er mye bedre nå enn det var før han flyttet ut. Ikke at det skulle så mye til. hehe.
Håper vanngymnastikken gikk bra :)

My home is my Castle sa...

Nydelig rom :)

Klem,Kari

Line fra huset på landet sa...

Men kjære..var dette noe å skamme seg over da ? Det var jo et skikkelig koselig rede.
Akkurat som jenter liker det. En god sofa å krype opp i blant masse puter. Litt rosa "stæsj" og en diger tv til jentefilmkvelder.Perfekt!


Vi har et likt soverom med slikt skråtak til en av våre jenter. Sååå koselig. Kaller det bare "Kvisten" :)

Klem, Line

Anonym sa...

Hei.
Flott på loftet. Håper ikke det går tre år før vi får se den berømte varmepumpen.....

Drømmen om en eplehage sa...

Slekter på mora si eller?

Du, den planen med militæret... Vel, den hadde vi også, men det er bare å innse at slaget er tapt. Militante vaner holder i ca 4sekund etter at poden er entret dørstokken på perm. Og vipps, simsalabim, kabooom, bang kræsj er rommet atter en gang forvandlet til en infisert hule ingen tør å entre. Uten huleboeren selv.
Ahhh, herlig og hjemmekoselig sier han uen å ense at han ligger midt oppi en halvspist pose med potetgull.

Nå skal han, etter endt tjeneste, flytte i egen hule på permanent basis. Gruer meg til deg for jeg er jo tross alt mamma med hud og hår, men gleder meg til jeg skal på besøk med gassmaske og snøskuffe. Ikke for å rydde for han, men for å komme meg bort til sofaen og nyte en kopp kaffe. Av en kopp jeg har med selv...
Tror du han får sjokk når han oppdager at dopapir er luksusvare og at bosset ikke tømmer seg selv?...

De skal være bra glad det er noe som heter morskjærlighet noen ganger! Og at de er født med en viss sjarme ;)

Det ble da rene avhandlingen her, men det tåler du vel.

♥ ♥ ♥

Emmeline sa...

Heisann:)

Tusen takk for knallkjekke kommentarer som ventet da jeg kom hjem fra årets kjipeste vannaerobic. Tror jeg må slutte å gå der, det er reneste gamlisgymmen...
Vel nok om det:

Ja, vi har TO gutterom på loftet i omtrent samme størrelse, men jeg tror det er tvilsomt om de EVER kommer til å bli bloggifisert. Det er en lang vei mot det målet...tiltross for hvitmalt panel altså;)

Stjerneglass: Skatollet hadde jeg da jeg var barn, og min far hadde det før meg. Det var rosa da jeg var jente, blått i en periode på nittitallet og nå er det hvitt igjen og skal få nye knotter når Tuttemor har bestemt seg for de riktige knottene.....

-og jeg kan godt vise frem varmepumpen...Jeg tåler godt å ha stygg varmepumpe på veggen så lenge den gir SÅ mye hygge;)

Nina sa...

Fin onsdagskveld:-)

Et sånt loft vil jeg og ha:-) Kjempekoselig er bare forbokstavene. Ser jo hvem hun er datter til da:-)Alle mine 3 er noen rotehuer uten like, og det mildt sagt FLYTER på deres rom. Nå har eldstemann på 13 laget skatepark til miniskateboard på rommet...han har klippet og limt ut av ørten tusen kartonger...her snakker vi kreativitet og resirkulering....men hallo!!!

Ha en fortsatt flott uke:-)

Nina

Breivik Samfunnshus sa...

Synes det rommet var kjempekoselig og lunt, deilig vårfarver, må være et utrolig fint hus dere har !! Hadde flytta rett inn jeg ;)
Ønsker deg en riktig fin kveld !!

Hilsen fra nord.. .

Anonym sa...

Veldig fint jenterom!

Altså Emmeline, det er ikke vaskingen som avgjør om du er en god mor eller ikke!
Bare så det er sagt.

Gleder meg til bloggen din hver dag.

Hilsen Elisabeth

ANETTESHUS.COM sa...

Så koselig det var på loftet!!! Likte putene i sofaen spesielt godt:)

Klem
Anette:)

Kjeruben sa...

Så godt at ikkje alle bloggdamer er perfekte husmødre... så slepp eg føle meg heilt aleine ;-)

Kjempekoselige bilder! Flotte fargar, skikkelig jentedrøm :-)
:o)

Torill sa...

Trengte det opp-pussing her då.... Flott rom !!

salige lavendel sa...

Nydelig og akkurat passe jentete rom!

Emmeline sa...

Tullik;

Jepp. Det trenger oppussing de luxe. Dette er et innlegg med god gammeldags lygeblogging, hvor er bildet av vinduskarmene for eksempel? Eller klesskapet uten knotter? Eller nærbilde av alle de manglende gulvlistene? Huttemegtu:)

Blått til lyst sa...

Rene idyllen - en datter som rapper/liker/godtar mors ting, og til og med klarer å holde liv i pletteflekke-planten. Voj!
Veldig koselig rom, og egen tv-krok, kan hun bedre ha det?!

Drømmen om en eplehage sa...

Her finnes jo ikke farger vet du, da er det enkelt. hihihi!

Men takk og lov for at noen blogger med farger, for det er som balsam for sjelen. Skulle ikke tro jeg fikk eksemutbrudd av det her hjemme... Svigermor tuslet seg fort opp på loftet igjen med et lappeteppe hun fant, gud vet hvor, i julen når hun så blikket mitt. hahahaha! Odskapen selv!

Du, det jeg kom for å si var: EN MILLION!?!?!?! Altså, det er en fjerdedel av Norges befolkning det snuppa!Give or take. Dæven sier jeg bare!

Jeg er oppe i en kvart mill om en stund jeg. Stolt som ei høne!
Fnis!

NÅ er det oppvaskmaskinen sin tur. Blæ!

frøken olsens drømmer sa...

Jeg synes loftef ditt var kjempe fint !!!
he he tror vi mer eller mindre alle oss i denne interiør blogg verden har litt rot her og der og som sikkert hadde trengt både litt maling og støvtørking ;))
DU er ikke alene;))

Anonym sa...

Jeg trodde det var et ubeboelig ishus på loftet ditt og så er det kjempekoslig der oppe jo! Hva har du i alle de fine eskene dine forresten?

Emmeline sa...

Hei anonym:

Jeg tror det er blader og hårstrikk og dill og dall i boksene! Har ikke sjekket...bare utlevert ( siden jeg har mange bokser på lager)

Det ser forøvrig varmere ut på bildet enn det er i virkeligheten;)

hobbyvenn sa...

Du verden for et koselig rom. Skikkelig jenterom. Takk for titten.

bieluska sa...

You have so beautiful H-O-M-E :)))

idyll sa...

Så virkelig ut som et koselig loft.. Å den rosa grisen.. Er det virkelig en julekule?? Det er den kuleste jeg noen gang har sett... Fantastisk:)

Anonym sa...

Jeg lurer bare på hvor du tar tiden fra jeg! Lite søvnbehov?

~*~ saskia ~*~ sa...

Pretty, homy and lovely colors!!

Have a sweet day,
Saskia

Emmeline sa...

Hei Anonym:)

Pleier å knipse bilder rett etter jobb, eller i helgen.

Skriver innleggene om kvelden:)etter trening og etter middag-når man vanligvis ville sett på tv:) Ser nesten aldri på tv, så det er den delen som er kuttet vekk i mitt liv;)

Det er ikke mer tidkrevende enn det!!!

Anonym sa...

Å lese Emmelinebloggen er blitt dagens høydepunkt :-)
Bloggen din sprer grede og inspirasjon. Tusen takk!!
Hilsen Bjørg

Goose Down sa...

Very nice bed ideas here...coordinated and well put together the collection looks very interesting to me.

Drømmeskyen sa...

VELDIG fint og koselig rom!:)

Sabrina sa...

For et flott rom! Du skriver så morsomt. Hvor har du fått tak i de skjønne englevingene?

Lisbeth sa...

Jammen Emmeline...jeg skulle gni meg lidt i øynene da jeg så bildene...ligner mit soveværelse...jeg sover også under en hvit skråvegg med nøjaktig det samme dejlige "gamle" ikea sengetøy og ja det trengs til noe ny maling her også.

Man kan da tydelig se at jentene dine har arvet interiørgenet fra moren sin...:-O)

Klem fra danmark

Hjertedamas blogg sa...

Flott blogg!!!! Storkoser meg når jeg er her inne!!!!

Emmeline sa...

Hei Sabrina:

Englevingene er kjøpt av englebarnet selv -og ikke av meg faktisk. Tror hun kjøpte de på Havna Interiør på Askøy, da vi var der før jul:)

M sa...

Unnskyld at jeg måtte slette, det var skriveleif som slo til igjen...
Veldig koselig jenterom, litt av et hell at hun liker dine farver da!
Du må hilse henne og si at hun er flink til å ha det ryddig og pent!
Ha en fin kveld, klem, M

Anonym sa...

Heisan!! Mor til 4 her.
Våre to gutter har flyttet hjemmefra, og de har det veldig så ryddig nå!! 27og 29 år gamle er de , og det virker som om jentene de bor sammen med er mye mere rotete av seg. Det kan jeg selv se her hjemme med to jenter på 12 og 15.. Aldri vært så mye dill og dall rundt omkring, klær sko og sminke- på alle rom!! Huttemeg tu.. Gamlefar klager også!! Så rotete var det aldri før... men det blir vel folk av døtrene også får vi håpe..
Kære Emmeline, grønnsåpe kan ikke luktes på blogg, så det ser og lukter som en rosenhage hos deg, året rundt!!

Unknown sa...


澎湖徵信社公司
澎湖縣徵信社公司
金門徵信社公司
金門縣徵信社公司
馬祖徵信社公司
馬祖縣徵信社公司
香港徵信社公司
大陸徵信社公司
美國徵信社公司
台北徵信社公會
台北縣徵信社公會
台北市徵信社公會
新北市徵信社公會
桃園徵信社公會
桃園市徵信社公會
桃園縣徵信社公會
新竹徵信社公會
新竹市徵信社公會
新竹縣徵信社公會
基隆徵信社公會
基隆市徵信社公會
基隆縣徵信社公會
苗栗徵信社公會
苗栗市徵信社公會
苗栗縣徵信社公會
台中徵信社公會

Unknown sa...


澎湖徵信社公會
澎湖縣徵信社公會
金門徵信社公會
金門縣徵信社公會
馬祖徵信社公會
馬祖縣徵信社公會
香港徵信社公會
大陸徵信社公會
美國徵信社公會
尋人
尋人網
尋人查址
尋人啟事
尋人方法
尋人起源
尋人免費咨詢
尋人高手
尋人網站
尋人工具
離婚協議書範本
離婚協議書下載
離婚手續
離婚免費咨詢網
離婚協議書
離婚要件
離婚證人

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails