fredag 15. januar 2010

Vårnytt



For noen dager siden dumpet den nye Panduro katalogen ned i postkassen. Det er dårlig med hobbyvirksomhet i Emmelineheimen. Hobbymaling forsvant ut på sidelinjen en gang på nittitallet, og symaskinen har stått i karantene etter reparasjonen. Pandurokatalogen leses likevel fra perm til perm.



Jeg har sagt det før og sier det igjen; Jeg er veldig svak for Tone Finnangers romantiske kolleksjoner. Da jeg var ny i bloggverdenen for tre år siden, var jeg kjent for min forkjærlighet for rosemønster. Den kjærligheten lever enda faktisk. Vårens favoritt er derfor de skjønne Tilda boksene. Det får heller våge seg at jeg har en ti femten bokser fra før. De nye boksene skal definitivt få et nytt hjem hos meg!



Denne helgen har jeg planer om å dra frem symaskinen. Jeg har nesten fått sysperre etter at reparatøren påsto at jeg var en slags symaskinmorder. Okey da, så er jeg ikke akkurat en sydronning, men jeg befinner meg nok et sted mellom dronning og morder, trolig litt nærmere morder enn jeg liker. Da passer det fint å sy noen rette sømmer for å komme i humør.



Jeg leste en blogg her i julen (*veldig morsomt innlegg, men jeg har glemt HVEM som skrev det) om at Tildajulen nå var UT, mens Maileg var INN.  Den ene tynne rare figuren erstattet den andre, og det er vel faktisk sant? Det virker som om Tilda var mer pop i 2008 enn i 2009, og jeg lurer litt på hvorfor? Er det noen som har noen teorier om hva som er grunnen? I løpet av ettermiddagen er jeg tilbake med nytt innlegg og egne bilder, men i mellomtiden måtte jeg ha med disse lekre vårimpulsene fra Tildasworld. SEE U:)



31 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Emmeline

Jeg husker at du skrev at kvaliteten på de forrige kakeboksene fra Tilda ikke var så god. Jeg er spent på hvordan kvaliteten er på disse boksene, for de ser jo lekre ut. Håper du kan si din mening.

Hilsen Anne Catherine

Anita sa...

Åhhhh! De boksene falt jeg også for, de skal inn her, om ikke jeg får sydd noen Tildaer om dagen, så kan jeg jo shoppe litt Tilda greier :0)) Gooo helg og lykke til med syingen! Vil se resultater!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Kan inte både Tilda och Maileg få vara inne samtidigt? Jag liker bägge!!!

Å dessa bokser må få flytta hem till mig med. De skulle bli perfekta vårt arbetsrum. :-)

Jag hoppas du får en riktigt härliga helg, i sällskap med symaskinen. Må gott!

Martes atelie` sa...

Får jo i alle fall lyst på Tilda når man ser disse lekre bildene!

Renate sa...

ahh... blir helt matt av de nydelige pastell fargene .vår, vår ,vår.det kribbler av virketrang og inspirasjon .
må på Panduro helt sikkert .takk for tips:) Ang symaskinen din .Ta tyrene ved hornene og la fortid være fortid ,symaskin reperatøren var en dust :) sy av hjertens lyst :) klem

Anonym sa...

kanskje en rett og slett blir lei av at svært mange har de samme figurene, mønstrene osv. behov for noe nytt og forfriskende.

Hilsen something else

Huset på toppen sa...

Hei C
Å, så masse fint Tone Finnanger har laget i vårens kolleksjon:O) Nå vet jeg hvor lørdagsturen skal gå... jo til Panduro i xhibition... jeg er klar for nye prosjekter og gleder meg til å komme i gang....Og jeg blir aldri lei TILDA......
Ha en fin fredag og god helg!
Klem Linda

Unknown sa...

Å, Tildavarer er så fantastiske! De boksene tror jeg at jeg også må anskaffe meg. :) Hos meg står Tilda MINST like høyt som Maileg. Tilda til meg og Maileg til barna? :) Ha en god helg!

Anitashems sa...

Ja her var det mye fint. Lekre farger.
Koselig blogg med masse flotte bilder. Hyggelig å titte innom.
Ønsker deg en riktig god helg.
Anita:-)

Ingvild B sa...

Herlige farger!
Ble nesten litt våryr kjenner jeg :)

Hennes sa...

Tilda ut ?
Tja kanskje litt.
Men det er masse som er ut, men som vi fremdeles klamrer oss til.
Fordi vi faktisk liker det, og da er det litt dumt at tingen er "ut".
Jeg har kost meg med Tone sine dukker fra første bok,så det kommer nok til å bli født engler og sånt fra symaskinen min så lenge det kommer nye bøker.

Symaskinen din er nok snill og grei nå som den har vert på rep. Den tørr ikke tulle med deg, og kanskje miste livet.. ;o)

Ha en fin helg..

Hilde Heimdal sa...

Fiiine bilder :)))

Gleder meg til våren nå !!

Jeg har ikke peiling på hverken Tilda eller det andre jeg eh... :/ Er jeg UT jeg da ?? :P

Goood helg til deg;))

aase sa...

Jeg digger Tildavarer. men ikke lommeboak akkurat nå, så jeg lar denne lesing forbigå i stillhet jeg....

Mari sa...

Heisann, og oi! Vårnytt! Her støvsuger jeg enda opp de siste barnålene fra et særdeles ryete juletre, som takket for seg for et par uker siden.

Nå blir det godt å kose seg med vårinnlegg fra vår alles kjære Emmeline! Give me more!

God helg herifra!

Janne sa...

Så mye fin inspirasjon;)

Lekkert,

Tee of Vinnord Cottage sa...

Moro!!! Har ikke fått den enda... men den dukker nok opp :) Mange flotte bilder lover iallfall godt :)

Maria ( Idekroken ) sa...

Hei Emmeline :)

Prøver å titte innom alle på min bloggroll i dag.
Og som jeg elsker de bilder du viser i denne gang :)
Jeg er så fascinert av Tilda og har laget endel av det som står i boken Tildas hus :) Så moro!

Ha en fin helg, med eller uten symaskin! ;)
Klemmer fra meg

Malin sa...

Ja, de hadde utrolig mye fint i Panduro katalogen denne gangen.De rosa boksene og fuglehusene var nydelige, og det er nesten som man vil det skal bli vår med en gang :)

Blått til lyst sa...

Du skal se Mailegene aldri har hørt om evulosjonsteorien, de tror nok glatt Tilda-damer kan utvikle seg til kaniner med klær på. Kanskje de kan det også, om de koser seg nok på by'n.
God helg med roser og vårstemning!

Bossa sa...

Sier som Hilde Heimdal jeg. Hakke peiling på Tilda eller Maileg. Så da er det flere som er UT......
Klem:O)

Anonym sa...

hei
har alltid syntes at tildadukkene er merkelige og ulekre i formen. lange tynne, små ansikt i forhold til kroppen,runde på midten osv ja ja hver sin smak! Ha en fin kveld!

Hilsen torill

W. sa...

You have the beautiful house. Very much willingly I am dropping in to you. I am greeting the warmth

Heidi sa...

Er veldig glad i Tildas verden, det aller meste. Så får det heller være at det ikke er like in lenger.

Anonym sa...

Hei Emmeline.
Tusen takk for dette innlegget. Nå fikk jeg veldig vårfornemmelse. Jeg elsker Tilda og jo mere blomster jo bedre. Du introduserte meg til Green Gate og har verken prikker eller striper, men bare blomster på bokser, kopper, skåler mm. Nydelig serie dette. Gjett hvor jeg skal ta bussen til i morgen, Panduro i Xhibition.
Ha en fantastisk helg.

Klem Marianne

Fire Hjerter sa...

Nesten synd at det er så lenge tilo våren når man ser disse fine bildene. Men det er jo aldri for tidlig å planlegge våren eller hva?
HA en flott helg.

Unknown sa...

Hei igjen! Jeg har noe til deg på bloggen min. Ha en god helg! :)

~*~ saskia ~*~ sa...

What a lovely pictures, gorgeous blog !

Saskia ^ _ ^

Ingunn sa...

Så flotte ting. Veldig vårlig følelse fikk jeg nå.

Klem Ingunn

Rosa sa...

åh, fiiiine boksar! "og at det er en nyttig ting kan ingen komme fra", ikkje sant?

God helg, Emmeline!

Anonym sa...

Disse boksene likte jeg også! Trenger noen nye oppbevaringsbokser. Og da står valget mellom Tilda og GG. Vi får se hva som kommer inn og hva jeg liker best :-)

Klem Kristine

lawn suits designs 2016 sa...

Jeg har sagt det før og sier det igjen; Jeg er veldig svak for Tone Finnangers romantiske kolleksjoner. Da jeg var ny i bloggverdenen for tre år siden, var jeg kjent for min forkjærlighet for rosemønster. Den kjærligheten lever enda faktisk. Vårens favoritt er derfor de skjønne Tilda boksene. Det får heller våge seg at jeg har en ti femten bokser fra før. De nye boksene skal definitivt få et nytt hjem hos meg! buy pakistani suits , pakistani lawn suits online shopping india ,

Related Posts with Thumbnails